Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Fraps - zasekávání

Levi

Otázka

Ahoj, mám takový menší problém s Frapsem. Chci s kámošem točit Let's playe. Je to na hru Left 4 Dead. Když hraju a nahrávám frapsem tak to jede v pohodě bez lagů, ale jednou za čas se to na chviličku lagne a pak to zas jede. Koukal jsem čím to může být a zjistil jsem, že ikdyž natáčím s Frapsem nepřerušovaně, tak se natočí vždycky 6 a půl minuty a pak se to natáčí zase jako na novej kousek videa a lagne se mě to vždycky v tom momentě když to dosáhne té minuty a půl a dává se nový soubor. Není to nic strašného, lagne se to párkrát ale přeci jen rád bych se toho zbavil. Nevíte někdo co s tím? Byl bych rád za každou radu.:ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Fraps používá AVI 1.0, což znamená maximální velikost záhlaví souboru 32 bitů a tím pádem nemůže být nepřerušované video delší než 4GB. Pokud máš problémy přesně ve chvíli zápisu nového souboru, může to souviset s diskem. Na tvém místě bych asi zkusil jako první video ukládat na jiný fyzický disk (pokud je možnost). Taky ještě můžeš zkusit Bandicam, ten podporuje AVI 2.0 OpenDML, takže ti video nebude sekat na 4GB party.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu