Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Halo 3

masterten

Recommended Posts

• 2 weeks later...
ma nekdo tuhle hru? jestli jo tak pls napiste interni zazitky :) uvazuju o porizeni ikdyz strilecky neni muj oblibeny zanr ale kdyz to ma byt takova pecka a trh to prodejni rekordy tak by me to snad mohlo bavit :)
nemám ale hrál sem s kámošem 3 hodiny v coopu a byla to good pařba ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám, ale musím říct, že hra je bohužel strašně vyhypovaná. Neříkám, že je špatná, ale pro mě je to v singlu nuda. Hodně na tom dělá i zvuková stránka, která se mi vůbec nelíbí a strašně to ubírá na atmosféře - zvuky zbraní jsou strašně potichu a vůbec takový nemastný neslaný, prostě jen jdu a střílím, téměř bez emocí. Pro mě tuhle hru hodně zachraňuje co-op mód, kterej je naopak neskutečně zábavnej (kromě první mise, ta je i v mco-op nazáživná) vzhledem k možnostem hry - ježdění s vozítkama všeho druhu společně, obíhání nepřátel (dva zaměstnají, třetí si z nich dělá srandu :D ) atd. Singl je podle mě hlavně pro lidi, co hráli předchozí dva díly.

Odkaz ke komentáři

Hmm, tak ja zas nesuhlasim s tym, ze Halo3 single je nezazivny, atd...ono paradoxom tejto hry je, ze aj napriek neskutocnemu hype a zdanlivej "komercnosti", ta hra proste nieje pre kazdeho hraca...ja sa pri nej kralovsky bavim a uz idem kampan druhykrat, tentoraz na "heroic" obtiaznost :) Silou tejto hry je najma jej nezamenitelna atmosfera... A co sa tyka zvukov, tiez nechapem...ved je to nadherne nazvucena hra, o hudbe ani nehovorim.

Odkaz ke komentáři

Satharot: tak tohle jsi napsal naprosto přesně - ta hra není pro všechny. Já se řadím asi právě do tý skupiny, která by tomu dala takových 7 až 8/10 a stojím si za tím, že atmosféru, která mě do hry vtáhne si představuju jinak. To, že tam jsou tuny nepřátel je sice fajn, ale ty zvuky jsou fakt divný - prostě žádná razance :).

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu