masterten Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 kdy ma vyjid Halo 3 verze PAL ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Už vyšla, jen prodávat se smí až od zítřka :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 jj dik , vsude jsem jen nasel french pal verzi a NTSC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 A kde jsi prosímtě hledal? Tady se NTSC ani neprodávají. Leda bys měl na mysli ISO (což zřejmě máš :D ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 na xboxsky atd . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 ma nekdo tuhle hru? jestli jo tak pls napiste interni zazitky :) uvazuju o porizeni ikdyz strilecky neni muj oblibeny zanr ale kdyz to ma byt takova pecka a trh to prodejni rekordy tak by me to snad mohlo bavit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Tak jako Halo 1 sem hral halo 2 sem hral a když nebudu hrat halo3 tak umřu :( :D je to prostě uplně imba věc v online sedneš do jeeepu dalši borci ti naskakji a jedete a střilite na všecko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 ma nekdo tuhle hru? jestli jo tak pls napiste interni zazitky :) uvazuju o porizeni ikdyz strilecky neni muj oblibeny zanr ale kdyz to ma byt takova pecka a trh to prodejni rekordy tak by me to snad mohlo bavit :)nemám ale hrál sem s kámošem 3 hodiny v coopu a byla to good pařba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Já mám, ale musím říct, že hra je bohužel strašně vyhypovaná. Neříkám, že je špatná, ale pro mě je to v singlu nuda. Hodně na tom dělá i zvuková stránka, která se mi vůbec nelíbí a strašně to ubírá na atmosféře - zvuky zbraní jsou strašně potichu a vůbec takový nemastný neslaný, prostě jen jdu a střílím, téměř bez emocí. Pro mě tuhle hru hodně zachraňuje co-op mód, kterej je naopak neskutečně zábavnej (kromě první mise, ta je i v mco-op nazáživná) vzhledem k možnostem hry - ježdění s vozítkama všeho druhu společně, obíhání nepřátel (dva zaměstnají, třetí si z nich dělá srandu :D ) atd. Singl je podle mě hlavně pro lidi, co hráli předchozí dva díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 chtel sem ted napsat to co jajar podle me je ta hra hodne stejna uz od prvniho dilu a nebejt toho coopu k je halo asi v haji . pste vydavat tolik dilu a nic moc novyho se mi nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 ok diky moc za zhodnoteni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Podle toho, co tu ctu, to vypada, ze by mohl Haze (PS3 Only, listopad) byt zabavnejsi. Nebo jen placam? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Hmm, tak ja zas nesuhlasim s tym, ze Halo3 single je nezazivny, atd...ono paradoxom tejto hry je, ze aj napriek neskutocnemu hype a zdanlivej "komercnosti", ta hra proste nieje pre kazdeho hraca...ja sa pri nej kralovsky bavim a uz idem kampan druhykrat, tentoraz na "heroic" obtiaznost :) Silou tejto hry je najma jej nezamenitelna atmosfera... A co sa tyka zvukov, tiez nechapem...ved je to nadherne nazvucena hra, o hudbe ani nehovorim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Podle toho, co tu ctu, to vypada, ze by mohl Haze (PS3 Only, listopad) byt zabavnejsi. Nebo jen placam? :)Halo 3 je poctivá devítka.A Haze? Abych řekl pravdu hrál jsem ranou Beta verzi a vypadá to rozpoluplně.Tuctová střílečka.Snad to doladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Satharot: tak tohle jsi napsal naprosto přesně - ta hra není pro všechny. Já se řadím asi právě do tý skupiny, která by tomu dala takových 7 až 8/10 a stojím si za tím, že atmosféru, která mě do hry vtáhne si představuju jinak. To, že tam jsou tuny nepřátel je sice fajn, ale ty zvuky jsou fakt divný - prostě žádná razance :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 nechcete si nekdo zahrat co-op campaň? ja to uz sice dohral,ale myslim treba tezsi obtiznost nebo tak..a ve 2 nebo 3 je to taky vetsi zabava:cheesygrin:, kdyztak pisnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 když budu mít Gold a budu chtít hrát po Live ještě s kámošem, jde to? jako hrát třeba na SplitScreen oba dva na XBL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 pokud vím mělo by to být možné ... EDIT: teda ted nevim asi bude potřeba mít na obou profilech live(teda estli halo požaduje jeden profil na jednoho hráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 ne muzou hrat i dvas na jednom, ja sem videl max 4 co hrali na jednom profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraken1965 Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Prosím o radu jak ve hře halo 3 projít misi kde jedu v autě se střelcem a musím se dostat přes vybuchující plošiny.Jedu za šipkou až na konec a pak nevím jak dál.Dík za radu.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 musis jet porad za sipkou je to posledni mise jak projedes vsechny ty vybuchujci plosiny tak konci hra a vyhral jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin KOKON Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Nějak se nemohu vymotat z těch oranžových jeskyní v FIND CORTANA. Je nějaká mapa, nebo co mám dělat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 skus se podivat na videa na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol098 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Ahojte, jsem novým majitelem Xboxu a začal jsem hrát Halo 3. Ale nevím kde ve hře nahraji poslední uloženou pozici, takže hraju pokaždé od začátku. Prosím o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Musis vzdycky kdyz uz chces skoncit tak ukoncit hru pres star> save and exit > pak by te to melo vratit do hlavniho menu,pak muzes xbox vypnout a az ho znova zapnes,zapnes halo tak v hlavnim menu budes mit continue campaign,nejak tak ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.