Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Pokud hraješ na xboxu, tak se nedoporučuje instalovat na HDD, textury jsou o něco horší. Měl by to spravit patch, kterej vyšel, textury a další chybky opraví, ale zato přidá další bugy (draci létají pozadu atd.) :), takže se moc nedoporučuje ho instalovat.

já to právě nainstaloval, protože jsem doufal, že to bude lepší... samotná grafika i na dvd stojí za prd :-( díval jsem se na gameplay video na youtube a grafika mi přijde stejná jako u mne, tak to asi jen jsem čekal něco jiného...

• 2 weeks later...
Odesláno

hoja vsem. delam ted v riftenu questy pro ty zlodeje a uz jsem asi na konci, zjistili ze jim mercer vybilil tu jejich pokladnici a ten brenwolf ci jak se jmenuje me ted posila k nemu domu abych nasel nejakou stopu. jenze...

je tam nejaky typek, co to hlida. chtel jsem ho uplatit a vedlejsi mise me zavedla k nejake zenske a pak ze mam jit hledat nejake brka.. neukazalo se mi to ale na mape. zkousel jsem ten quest zapnout/vypnout, to same i s hlavni linkou a mapa zustala prazdna..

tak jsem se nasral. sel z5 k domu mercera, branu vyhackoval, typka zabil.

cumim jak se dostat dovnitr a ono to nejde. vstup je oznaceny nahore na balkone, na ktery se neda dostat. a jinyma dverma dovnit nejde. co ted?

Odesláno

Dělal jste někdo quest, kde se nadejcháte nějákýho zelenýho hnusu a ten vám řekne, ať jdete zabít elfa Orchendora? Ten zmetek je odolnej proti veškerý magii. To by nebyl problém, pokud bych nehrál za destruction mága - nemám u sebe skoro žádný zbraně až na ty největší šunty, k tomu nemám skoro žádnej skill na zbraních.

Docela jsem ho načal používánim fire attronachů, ale trvali to asi půl hodiny a on teď má cca 20% HP. Tady je ale další problém, protože ať už mu teď uberu cokoliv, během dvou vteřin se nahealuje zpátky na těch 20%.

Takže bych potřeboval radu jak ho sundat. Na nějákym fóru jsem čet, že si můžu vzít lektvar neviditelnosti, a pickpocketnou mu klíč, díky kterýmu bych moh aspoň utéct, a potom se zas vrátit aniž bych procházel celej dung. Ten je totiž dlouhej jako prase, nechce se mi ho jít ani zpátky. Jenže lektvar neviditelnosti nemam - můžu ho pickpocketnout něják i když o mě ví? V tý místnosti se neni kam schovat, nebo jak se k němu doplížit..

Díky

Odesláno

Vidíš, to mě taky mohlo napadnout.. Každopádně jsem to vyřešil jinak. Ten týpek za váma klidně půjde i přes loading (když půjdete skrz zavřený dveře, projde jima taky). Původně jsem ho chtěl vzít k nějáký pasti (takový ty tlačítka na zemi), ale první pokus selhal. Druhej pokus už dopadl tak napůl - frajer byl za dveřma, takže jsem ho neviděl. Najednou bylo slyšet jenom "Nuh" a quest byl splněnej. Předpokládám že spadnul z nějáký terasy :) Každopádně mrtvolu jsem nenašel, takže jsem neměl klíč a musel jsem jít celej dung zpátky.

Odesláno

Nevíte, proč někteří draci, který náhodně potkáte ve Skyrimu, mají jména, a někteří ne? U některejch se vám nad jejich HP barem napíše třeba Vakliszzak (to jsem si teď vymyslel, ale bejvá to podobný), ale u některejch třeba jenom Blood dragon. Jsou ti se jménem něčim zvláštní? V lootu rozdíl neni, s questama zdá se to taky nemá nic společnýho.. myslel jsem, jestli třeba ti se jménem nejsou ti co dřepěj na těch skalách se shoutama, ale teď jsem potkal i jednoho se jménem, kterej byl mimo.

Když už jsem u těch draků..

je ta hra tak zabugovaná, nebo se to děje všem - když draka dostanu na 1/3 HP, tak sebou flákne o zem, asi nemůže lítat, a jenom se plazí a čumí.

A poslední věc - jak "přilákat" draka? Vždycky mě několikrát přeletí a až pak na mě útočí. A to jenom když mám štěstí - taky se mi stává, že útočí na něco úplně jinýho, třeba na vlka, nebo koně (kterej do draka statečně buší hlavou!). Vlk (nebo kůň) je v takovym případě asi nesmrtelnej, a drak na něj donekonečna útočí, ani si nevšímá toho, že do něj zboku mlátíte mečem.

Nebo mě drak dokonce přeletí a letí pryč, auž se nevrátí.

Díky..

Jo a ještě poslední věc - od jakýho skillu už jsem master?

Odesláno

Mám dojem že draci se jménem jsou ti vyvolaní z dračího pohřebiště a bez jména jsou náhodně generovaní hrou. Jinak se mi taky stává že draci začnou útočit na všechno možný kolem a taky sebou v 1/3 HP seknou o zem, takže normální věc... na youtube je hromada videí na tohle téma drak vs. obr, drak vs. drak atd.

• 2 weeks later...
Odesláno

Zoombik: Mám nahráno skoro 100 hodin, přes 1000 savů a jede to pořád bez problémů s FPS. A za celou dobu jsem se setkal jen s jedním bugem - vyčistil jsem dungeon - pak jsem, ale dostal quest, že v té stejné jeskyni musím zabránit obchodu se skoomou, ale tím, že jsem to vyvraždil už předtím, tak jsem quest nemohl splnit, přišel jsem tam a nic.

Ale ani to nebyl nějaký zásadní quest, akorát si nemůžu koupit dům v Riftenu.

A hraju bez jakýchkoliv patchů.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu