KOSScz Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Zdravím. Kdo z vás si sám měnil kryt na psp? Já jsem to skusil a tady je můj vysledek :-) Mám tam průhledný kryt a vypadá to cool http://imageshack.us/g/832/082211134200.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Jop ale nezkousel bych to strácím záruku, ale když poprosím nějakej servis s osvědčením tak bych jí stratit neměl.... Docela cool :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Dobrá práce! Kde si sehnal kompletní kryt? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Já jsem si jednou koupil z Hong Kongu takovej černej matnej Faceplate(předek). Myslel jsem, že za ty prachy tam bude i zadek, ale nebyl, a tak jsem originální zadeček PSP stříknul černou matnou barvou a výsledek? Paráda, zkusím pak hodit nějaky fotky i s tuningem.. =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Asi takto, ale ve skutečnosti to vypadá líp.. http://profile.imageshack.us/user/voki006/ :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Ta matná barva, je výborná! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Jop ale nezkousel bych to strácím záruku, ale když poprosím nějakej servis s osvědčením tak bych jí stratit neměl....Docela cool :D Pro přendání krytu je třeba sundat/poškodit záruční pečeť pod baterkou a pokuď to udělá někdo jinej než Sony servis tak o Sony záruku přicházíš. Můžeš pak mít třeba akorát záruku dotyčnýho servisu kterej ten kryt měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Voki: tak to je fakt skvost to tvoje PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Heh díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Já jsem si jednou koupil z Hong Kongu takovej černej matnej Faceplate(předek). Myslel jsem, že za ty prachy tam bude i zadek, ale nebyl, a tak jsem originální zadeček PSP stříknul černou matnou barvou a výsledek? Paráda, zkusím pak hodit nějaky fotky i s tuningem.. =)) Lol,to je jako E-1000 xD,akorát s WiFi apod,Good Job! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 :thx: chtěl jsem je nevědomě předběhnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Dobrá práce! Kde si sehnal kompletní kryt? :) ten krit jsem sehnal tu za 539 i s počtovním :-) a na druhy den mi to došlo :-) http://www.playcentrum.cz/kompletni-kryt-transparent-psp-3000-840101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Kdybych nebyl levej objednám si Transparent Green,navíc nemám sílu odmontovat některý šorubky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Asi takto, ale ve skutečnosti to vypadá líp..http://profile.imageshack.us/user/voki006/ :coolp: co si použil za barvu ? neloupe se ti to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 co si použil za barvu ?neloupe se ti to ? Jéje, to bych musel dolů do garáže.. zachvilku si tam ale udělám výlet. V drogerii Teta jsem koupil jedinej matnej černej sprej 20% zdarma :D za 109,- a drží jak klíště :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Kdybych nebyl levej objednám si Transparent Green,navíc nemám sílu odmontovat některý šorubky xD Jestli máš odvahu a 300kč navíc tak mi to dej ja ti to udělam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Tak ten sprej jsem koupil takovejto: BTW:Odmyslete si tu izolačku na výčku, ptže jsem ji tam nalepil, abych poznal, ktery spraye jsou moje, a ktery ne :D Kdo chce napsat nějakej "návod" tak pisnete do PM =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 voki hezké žabky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 :D děkuji =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.