Jirka Wróbel Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Zdravím.Při hraní Crash Bandicoot Complete Collection jsem si všim pěkného Menu při kterém si jednoduše vyberete na který díl půjdete.Chtěl bych si to taky tak udělat při kompilaci her Resident Evil , Sillent Hill , Test Drive a nebo Need For Speed. Jednalo by se o to, abych mohl do ebootu udělat 5-6 dílů a zároven při začátku si mohl vybrat,který chci hrát.Díky za odpovědi.:arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 ten crash je nekolik her splacanych do sebe nekym,nebo uz takhle vydana special edice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 ten crash je nekolik her splacanych do sebe nekym,nebo uz takhle vydana special edice? Nějaký Američan se bavil a udělal 3 hry Crashe v jednom Ebootu a šlape to parádně (vybereš si který díl si chceš zahrat a nahrává se to vše do jednoho) a já bych to taky tak potřeboval,páč nechci spamovat :D PSP 4x dílama Resident Evil 6x Dílama Test Drive apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Zkus to,za zkoušku nic nedáš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Zkus to,za zkoušku nic nedáš :D No něco jsem zase našel :D , ale spíš budu potřebovat s tím pomoct :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Dej linky,já zkusím nakombinovat 2 odlišný hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Dej linky,já zkusím nakombinovat 2 odlišný hry http://impaleriso.com/psx_eboot_creator.htm Díky :) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Dej linky,já zkusím nakombinovat 2 odlišný hry Tak co ? Skoušel jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 neměl jse mčas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 neměl jse mčas Tak jsem to skoušel a je to nefunkční :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.