Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace OS

Otázka

Odesláno

Dobrý den,koupil jsem si notebook bez licence takže tam neni naisntalovaný operační system..tak bych si zatim chtěl isntalovat win7 z internetu jenže..když sem si to hodil na DVD nebo USB tak když začnu boot tak mi to přeskočí a mam si vybrat nějakej freedos nebo co a kdyz to vyberu tak se tam ejn něco napíše a nemužu nic dělat jen psat příkazy..prosimváš poradte jak to mam udělat abych to mohl naisntalovat z DVD nebo ztoho USB nebo mi napište nejaky funkční odkaz win7 na share-rapid možna to nepodporuje boot..děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No takze asi nasledovne. FreeDos je operacni system, ktery davam kdyz je bez Win. Takze se počita s tím ze si tam da jinej os, nez ktery je dodavan (XP, Linux, atd). Takze pokud chces instalovat stazeny, tak si to vypalis to iso, a das to do notesu a pres BIOS ho nactes a instalujes :) Osobne nechapu proc sis ho nekoupil rovnou s Win7 kdyz to mas vyhodnejsi ,nez kazde zvlast.

• 0
Odesláno

Procesor (CPU): Core i5 460M 2.53 GHz

Operační paměť (RAM): 4096 MB DDR3

Pevný disk (HDD): 320 GB SATA

Optická mechanika: DVD±RW Double Layer LightScribe - vypalování obrázků pomocí Laseru

Grafická karta (VGA): ATI Radeon HD5470 2010 MB TurboCache

Display (LCD): 15,6" WXGA+ s rozlišením 1 366 x 768 bodů BrightView - LED podsvícení

Síťové karty: 10/100 Mbps, WiFi 802.11 b/g/n

Zvuková karta: ano, 2x reproduktory Altec Lansing

Porty: Webcamera, 3xUSB, HDMI, VGA, čtečka karet

HP za 9k novej,zaruka

• 0
Odesláno

coolina, tak to je hodně slušný. To je přímo z obchodu (třeba ve slevě) nebo to někdo prodával jako novej?

VOndy, on je hlavně mnohem širší výběr noťasů s OS než bez a navíc ty s OS díky tomu balastu co je s ním je jeho cena nižší než třeba normálně dokoupená OEM verze.

Jinak já to vyřešil tak, že jako první jsem si stáhl čistou OEM verzi z netu, vypálil, nahodil ji s licencí co je u noťasu (i když je na tu balastovou verzi od výrobce) a nemám problém vč. legálnosti.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu