onefootman Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 http://www.zing.cz/novinky/6688/aliens-colonial-marines-v-akcnim-traileru Co na to říkáte? Že by konečně pořádná hra s vetřelcem?To dlouhý čekání se snad vyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 bezva, kazde nove video o teto hre je vitane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Na eurogameru píšou že na E3 to byla největší pecka a dneska nejspíš padlo embargo...http://www.eurogamer.cz/articles/aliens-colonial-marines-e3-dojmy (pokud jste nečetli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jo, jsem na to zvědavej. Líbilo se mi i hraní za mariňáka v AvP, některý části tam byly prostě šílený :) Ale co se mi líbí ještě víc je, že se chtějí po dokončení téhle hry prý pustit do Duke Begins :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jo, jsem na to zvědavej. Líbilo se mi i hraní za mariňáka v AvP, některý části tam byly prostě šílený :)Ale co se mi líbí ještě víc je, že se chtějí po dokončení téhle hry prý pustit do Duke Begins :) Jako Duke Nukem? nevim,o to m jsem nic neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 jj, Duke Nukem, teď o tom mělo psát OXN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Hodně se mi líbí ten nápad projít kampaň v coopu pres net nebo pres split-screen...Už se to vyvíjí asi 5 let tak snad to bude stát za to....Těšim se na lokace z vetřelců , ten film jsem viděl snad milionkrát a teď si to konečně i ( snad ) zahraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Na tohle se také těším, hry s vetřelcem jsou vždycky v té správně hrůzné atmosféře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Na tohle se také těším, hry s vetřelcem jsou vždycky v té správně hrůzné atmosféře :-) A tady už i z toho traileru mam pocit,že se jim tu atmosféru podařilo vystihnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Trailery jsou vždy trochu zavádějící, počkáme si jaká bude skutečná hra, ale myslím že podle popisu nového enginu by to mělo být velice slušné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 http://www.zing.cz/preview/535/gc-aliens-colonial-marines-slintejte-si-tu-kyselinu-jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak padlo embargo na video z E3 dema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.