škodovkář Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Zdravim,mám pár dotazů ohledně této hry na PS2. 1)Ve hře je možno fotit.Na Pc verzi se ukládují fotky automaticky do nejaké složky.Mě zajímá jestli jdou ty fotky z playstationa nějak vytáhnout. 2)Na PC verzi jde dát do hry také vlastní muzika.Je to možné i na PS2 verzi? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 1.) Pokud se to někam ukládá tak na MC,a z té to jde vytáhnout pomocí uLaunchELF 2.) Myslím že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 tak jen k tomu za 2) určitě nejde vkládat vlastní hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ale jde.Třeba teď vkládám do fifi 11 CZ dabing.Už mám texty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.