honzaik Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Čau jak udělám pomocí csska aby se mi obrázek zvětšil o "x" procent ? img#pic: hover { width: o x % height: o x % } o několik myslim že mám zmenšenej obrázek třeba na width: 5% a height: 10% ale chci to třeba o jedno procento zvětši když se na to přejede myší nevíte někdo tag nebo neco kam se napíše o kolik, ne kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 na to je něco:hover {width: 101%; height: 101%; } a pokuď tohle nebude fungovat tak zkus něco:hover {scale: 1.1;} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 aha tak edit, mě nejde vubec ten hover na img, takže neznáte někdo způsob jak pomocí CSS zvětšit obrázek, když se na něj najede myší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Dalo by se to přes JS ale to ty asi nechceš.. jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 dík už jsem to vyřešil, přes css Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaik
Čau jak udělám pomocí csska aby se mi obrázek zvětšil o "x" procent ?
o několik myslim že mám zmenšenej obrázek třeba na width: 5% a height: 10% ale chci to třeba o jedno procento zvětši když se na to přejede myší
nevíte někdo tag nebo neco kam se napíše o kolik, ne kolik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.