Meesha Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Chci se zeptat jestli je normální, že se mi teď v tom vedru vypíná konzole kvůlu přehřátí? Včera jsem zapnul Skate 2, 10 minut hraju, pak to zapípalo a konzole se vypnula a když jsem to zkusil pak znova, tak to samý. Všude jde pěkně vzduch a leží vedle TV na skříňce. A to že extrémně hučí, jakoby se někdo fénoval o tom ani nemluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Vypadá to že se ti chystá na odchod do křemíkového nnebe. Včera jsem rubal BF BC2 a hučela slušně, nicméně se mi ani jednou nevypla. Doporučil bych nechat minimálně přepastovat procesory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 A můžu se zeptat co to stojí a kde to dělaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Zeptej se uživatele fora Linuxik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 A můžu se zeptat co to stojí a kde to dělaj? Zkus servis konzolí v Praze. Stojí to cca 2000,-Kč. A doba dalšího života konzole je velmi ,velmi nejistá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts