piero9 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Zdravim,schanim pro kluka nejakej volant na xbox 360 tak se chci optat jakej typ je asi nejlepsi a kde ho za dobrou cenu koupit:)diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nejlepší je original od MS jedinej kterej Microsoft vyrobilo.Da se koupit na Ebay cca za 2000,- pak uz sou jen od jinych firem taky ale drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nejlepší je original od MS jedinej kterej Microsoft vyrobilo.Da se koupit na Ebay cca za 2000,- pak uz sou jen od jinych firem taky ale drahe. To je jeden velkej problem,origo se už neda pomalu sehnat a ostatní od jiných výrobců jsou o ničem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Pak už mohu doporučit jen http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-wireless-racing-wheel-d189462.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Pak už mohu doporučit jen http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-wireless-racing-wheel-d189462.htm Hmmm....jenže ten volant nemá force feedback ani motůrek,takže bych ho koupil já osobně tak do max.500 kč,nehledě na to že firma madcatz je pěknej bullshit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Tady ho mají stále v nabídce, ovšem v popisu je, že není skladem, jestli je tedy možné ho objednat, by ses musel zeptat. Navíc cena je celkem vysoká. http://www.gamehouse.cz/xbox-360/wireless-racing-wheel-v2-4163.php Další možnost, je poslední kus na aukru za 888kč http://aukro.cz/volant-komplet-v-orig-krabici-xbox-360-jen-888kc-i1783882919.html Je v sekci poškozené, tak by nebylo špatné se prodejce zeptat jestli má nějaké vady, i když píše, že je vše funkční. A zřejmě je to verze bez force feedbacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 spis by to chtelo volant s kterym ma nekdo dobry zkusenosti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 To je jeden velkej problem,origo se už neda pomalu sehnat a ostatní od jiných výrobců jsou o ničem.... Si nemyslim, ze volanty od "FANATEC", su onicom! A ani cena nie je onicom, ta je uz husta :D http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?cPath=21&products_id=97&osCsid=7e8ff61d1d5cec5e20ffe3855ec968ad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já osobně mohu doporučit http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ mám ho bazarový a jsem velmi spokojen. Bohužel je to další výborný kousek, který se již delší dobu nevyrábí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 jakej je rozdil mezi volantem s force feedback a volantem bez nej?chtel bych ho pro 4 letyho kluka tak ten asi tezko pozna nejakej rozdil:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nepozná,ff je zpětná vazba,např.jedes do zatáčky a jedeš moc rychle a cejtíš odpor ve volantu,je to víc realistický...Spíš je ♥♥♥♥ ta pružina,motůrek je lepší..Prožina má tendence jít brzo háje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 jakej je rozdil mezi volantem s force feedback a volantem bez nej?chtel bych ho pro 4 letyho kluka tak ten asi tezko pozna nejakej rozdil:? Auticko so zotrvacnikom nebude dobre? Moderna toto doba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Spojení 4-letý kluk a XBOX mi nejde dohromady... ale je to každého věc... V poslední době nějak žasnu nad tím, jak se stále méně a méně dětí věnuje sportu a jiným zájmovým aktivitám. Za mě bylo super trávit volno venku, sportovat, poznávat, dnes je bohužel doba jiná, jelikož je často pro rodiče pohodlnější mít doma dítě s tím, že "v klidu hraje videohru, zabaví se tím a já mám klid." Degradace mladých ratolestí... Každopádně toto nebylo myšleno jako výtka nebo navážení se do piero9, spíše mě trezzor navedl se o tento názor podělit. Omlouvám se za OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Spojení 4-letý kluk a XBOX mi nejde dohromady... ale je to každého věc... V poslední době nějak žasnu nad tím, jak se stále méně a méně dětí věnuje sportu a jiným zájmovým aktivitám. Za mě bylo super trávit volno venku, sportovat, poznávat, dnes je bohužel doba jiná, jelikož je často pro rodiče pohodlnější mít doma dítě s tím, že "v klidu hraje videohru, zabaví se tím a já mám klid." Degradace mladých ratolestí...Každopádně toto nebylo myšleno jako výtka nebo navážení se do piero9, spíše mě trezzor navedl se o tento názor podělit. Omlouvám se za OT... A to si predstav ze nejvic hraje GTA 4:)4 lety kluk to umi skoro lip jak ja:)samozrejme nesedi u toho dnes a dene:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Takze potrebuju sehnat co nejlevnejsi volant se zpetnou vazbou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Takze potrebuju sehnat co nejlevnejsi volant se zpetnou vazbou:) Toť velký a těžký úkol čeká tebe :-) , pokud ho vyřešíš dej nám VŠEM vědět :-) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Já osobně mohu doporučit http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ mám ho bazarový a jsem velmi spokojen. Bohužel je to další výborný kousek, který se již delší dobu nevyrábí... Tak jsem sehnal tento za 1000 bazarovej:)takze diky vsem za pomoc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Ten je taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Dobrá koupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.