Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tady ho mají stále v nabídce, ovšem v popisu je, že není skladem, jestli je tedy možné ho objednat, by ses musel zeptat. Navíc cena je celkem vysoká. http://www.gamehouse.cz/xbox-360/wireless-racing-wheel-v2-4163.php

Další možnost, je poslední kus na aukru za 888kč http://aukro.cz/volant-komplet-v-orig-krabici-xbox-360-jen-888kc-i1783882919.html Je v sekci poškozené, tak by nebylo špatné se prodejce zeptat jestli má nějaké vady, i když píše, že je vše funkční. A zřejmě je to verze bez force feedbacku.

Odesláno

Spojení 4-letý kluk a XBOX mi nejde dohromady... ale je to každého věc... V poslední době nějak žasnu nad tím, jak se stále méně a méně dětí věnuje sportu a jiným zájmovým aktivitám. Za mě bylo super trávit volno venku, sportovat, poznávat, dnes je bohužel doba jiná, jelikož je často pro rodiče pohodlnější mít doma dítě s tím, že "v klidu hraje videohru, zabaví se tím a já mám klid." Degradace mladých ratolestí...

Každopádně toto nebylo myšleno jako výtka nebo navážení se do piero9, spíše mě trezzor navedl se o tento názor podělit. Omlouvám se za OT...

Odesláno
Spojení 4-letý kluk a XBOX mi nejde dohromady... ale je to každého věc... V poslední době nějak žasnu nad tím, jak se stále méně a méně dětí věnuje sportu a jiným zájmovým aktivitám. Za mě bylo super trávit volno venku, sportovat, poznávat, dnes je bohužel doba jiná, jelikož je často pro rodiče pohodlnější mít doma dítě s tím, že "v klidu hraje videohru, zabaví se tím a já mám klid." Degradace mladých ratolestí...

Každopádně toto nebylo myšleno jako výtka nebo navážení se do piero9, spíše mě trezzor navedl se o tento názor podělit. Omlouvám se za OT...

A to si predstav ze nejvic hraje GTA 4:)4 lety kluk to umi skoro lip jak ja:)samozrejme nesedi u toho dnes a dene:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu