KOSScz Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Zdravím. není nebo neznáte nějaky plugin kteri by mi umožnoval ovladat analogem [šipky] ve hrach jako jsou crash atd? no prostě v psx hrách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Zkus tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nastav to v PSX Menu (PS Klávesa) tam si natavís co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 díky to nastaveni v psx menu skusím. a taky jse mi hodi ten analog v XMB :-) podle mě líp ovladatelné a trochu mi to skřípe po vyměně kritu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.