ryder Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 zdravim, včera jsem si koupil na PSN Red Dead Redemption Undead Nightmare. Stáhnul jsem, nainstaloval, ale nikde to nemám. Všichni mi říkali že základ nepotřebuju a taky ho už bohužel nemám, nevíte někdo kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Srig Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Když si Undead Nightmare koupíš na Store, tak RDR na BD potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ryder Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 aha, tak to budu muset zas pořídit. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ryder
zdravim, včera jsem si koupil na PSN Red Dead Redemption Undead Nightmare. Stáhnul jsem, nainstaloval, ale nikde to nemám. Všichni mi říkali že základ nepotřebuju a taky ho už bohužel nemám, nevíte někdo kde je problém?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.