silhavyD Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 dobry den,mam takovy problem s psp baterii v uteri mi prisla na psp slim 2000 nova baterie 2dny fungovala a pak prestala bezet skousel sem nabijeni ale stejne bateriji psp nenaslo baterie je 3600mAh 6,3V predem dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Neni to ta "UltraVýkoná" činská baterie? ta co vydrží 20 minut? :D,zkoušel jsi bez Baterky je ns nabíječkou nahodit PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 ano vsse jsem skousel ale divne je ze 2 dny vydrzela nabita a to jsem hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 tak to reklamuj nebo [hod do hlavi nějakemu větnamcovy]<-- (Sranda xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 ok diki mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Pokud jsi si jistý, že to je baterii, tak ji reklamuj. Možná bys sem mohl dát i odkaz, aby jsme si pak teba dali pozor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
silhavyD
dobry den,mam takovy problem s psp baterii v uteri mi prisla na psp slim 2000 nova baterie 2dny fungovala a pak prestala bezet skousel sem nabijeni ale stejne bateriji psp nenaslo
baterie je 3600mAh 6,3V
predem dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.