KOSScz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 zdravím. jak jsem ještě něco dělal v psp tak mi nějak vypadl ten zobáček od analogu. dá se tam dát spátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Zobáček? Was ist das??(Co je to?) :D Photo please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 TVL. jsi nikdy nerozebíral PSP? no to je jedno kvuli fotce nebudu rozebírat psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 V tom případě nepočítej s pomocí, nebo přesně specifikuj co je ten tvůj zobáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 tim zobáčkem mislím na zacvakniti toho konektoru k zakladní desce. snat už pochopíte co mislím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Tak to tam podle mě pude vrátit špatně, jestli to vůbec pude. Když Ti bude ten kabel vylejzat, normálně bych to přelepil kouskem izolepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Pokud vim tak to vydelat nejde , takze je to ulomeny , bud to tam nejak sikovne prilep a nebo si kup cely novy analog , reklamace ti samozrejme neprojde , jde o mechanicke poskozeni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ok. dík za tipy. pak to rozeberu a ksusím to tam nějak nacpat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.