Anubis1 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Na netu jsem nasel nejaka videa s upravou tohoto volantu. Nekdo k nemu pridal radici paku a jeste jeden pedal. Nemate nekdo tuto upravu a pripadne nejakej podrobnejsi postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Tady je jeste uprava krku rizeni uz jsem to udelal a je to velky rozdil. Kdyz se to udela hodne na presno, tak tam vule uplne zmizela. Misto pajeni trubicek pro spojeni jsem pouzil tavnou pistoli s kterou jsem namazal tycku a rychle to sesadil dohromady. Drzi to uplne paradne a hlavne jsem nemusekl nic dlouho prohrivat aby se to cinem spojilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anubis1
Na netu jsem nasel nejaka videa s upravou tohoto volantu. Nekdo k nemu pridal radici paku a jeste jeden pedal. Nemate nekdo tuto upravu a pripadne nejakej podrobnejsi postup?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.