nexusek Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Při instalaci hry Saw 2 mi xko hodí v 64% chybu, že disk je poškrábaný nebo špinavý ať ho vyčistím. Hra je čerstvě vypálená, ani škrábanec nebo šmouha. Prosím vás o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Při instalaci hry Saw 2 mi xko hodí v 64% chybu, že disk je poškrábaný nebo špinavý ať ho vyčistím. Hra je čerstvě vypálená, ani škrábanec nebo šmouha. Prosím vás o pomoc. Vypadá to na špatnou vypalovačku . Na jaké DVD vypaluješ ? Na stolním PC a nebo ntb ?Jestli na nějaké levnější , tak pomůže vypalovat na VERBATIM a nebo budeš muset koupit novou vypalovačku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nexusek Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Vypaluju na Verbatim na NB. Rychlostí 2,4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Tak je to tím ntb - na těch je vypalování o hodně horší . Jestli máš možnost - tak raději vypaluj na stolním PC a nebo si kup externí vypalovačku k ntb . Potom budeš moci i vypalovat na levnější DVD , než jsou VERBATIM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nexusek
Při instalaci hry Saw 2 mi xko hodí v 64% chybu, že disk je poškrábaný nebo špinavý ať ho vyčistím. Hra je čerstvě vypálená, ani škrábanec nebo šmouha. Prosím vás o pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.