Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Anti reCaptcha pro JDownloader

Anubis1

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Anticaptcha nefunguje, musel by jsi koupit databázi s kódy. Zjišťoval jsem o tom nějaké informace, ale víceméně jsem nic nenašel a systém možná ani není plně funkční. Pokud by někdo zde byl jiného názoru a Anticaptcha v JDownloaderu mu fungoval, dejte vědět.

To toro: Nepochopil jsem co jsi tím chtěl říct... jak jsem psal, podle mě to není funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Anticaptcha nefunguje, musel by jsi koupit databázi s kódy. Zjišťoval jsem o tom nějaké informace, ale víceméně jsem nic nenašel a systém možná ani není plně funkční. Pokud by někdo zde byl jiného názoru a Anticaptcha v JDownloaderu mu fungoval, dejte vědět.

To toro: Nepochopil jsem co jsi tím chtěl říct... jak jsem psal, podle mě to není funkční.

Ty jsi teprve zjišťoval informace a rovnou napíšeš , že system je nefunkční . Ne třeba na 100 % , ale funguje . Jak to že jsi mne nepochopil ? Když budeš stahovat z nějakého serveru , kde nemáš zaplacený premium účet , tak je vyžadováno opisování textu z obrázku aby se ti spustilo stahování . Já mám nyní premium na RS a SR tak to již nepotřebuji , ale dříve jsem se s tím setkával . Když jsem zadal do JDownloaderu linky , tak jsem nemusel u každého řádku vypisovat text obrázku na spuštění , ale spouštělo a stahovalo se to samo .

Odkaz ke komentáři

• 0

toro: Jasně, já chápu jak to má fungovat, ale předtím jsem spíš nepochopil proč to píšeš, Anubis1 podle mě taky ví k čemu to je, ale to je jedno, moje chyba, tak jsem to nemyslel :)

U czshare funguje anticaptcha i když je vypnutý, takže to umí Jdownloader sám o sobě. Možná, že to takhle umí i u jiných serverů. Nicméně na to, aby to fungovalo u jiných serverů, je potřeba databáze kódů. Ta se dá sehnat dvěma způsoby, buď koupením, nebo poctivým opisováním, ovšem kódy se opakují tak zřídka, že opisováním se možná dostanu an stejné kódy tak za rok, nebo dva. Anebo, pokud se databáze dá někde stáhnout zdarma, ale to jsem nenašel. Tobě to fungovalo i například se servery Loadfiles, nebo Fileserve ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Už se opravdu nepamatuji . Mám takový dojem že stačilo vypsat ten kod jen poprvé a potom už to běželo samo . To ale neber jako že to vím určitě . Už jsme si to vysvětlili , tak je zbytečné to rozvádět . On jen psal že neviděl nějakou změnu - tak jsem právě napsal že je to jen kvůli stahování na serverech kde nemá premium účet .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu