bond77 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Dobrý den, mám problém s programem Debut video Capture Software, který je na nahrávání videa z obrazovky pc nebo na vyfocení snímku. Když natočím video, vždy mi cca. po minutě a půl zmizí zvuk. Obraz ale funguje pořád. Nevíte co s tím, díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 za prvé. dal jsi to do špatné sekce... ale jinak použij fraps v85. mislím že nenahrava zvuk ale tež užitečny program :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 v85? nejnovejsi je Fraps FULL 3.4.6,nataci i zvuk ale nevim jak udelat aby natacel plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 aha. tjn. fraps jsem naposledy použil jak jsem hrál GTA. ato je už asik 2 roky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.