Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Slim flash % uspěšnosti ..?

jirka.jiricek

Otázka

zajímalo by mě jaká je úspěšnost Flashe u X360 S 4GB s mechanikou Lite-ON, DB 13599...nejsem nějak extra bohatej a mám strach nechat flashovat zatím ptz bych dlouho shanel na novou konzoli. Takže kterej flasher se slimkama s tímhle DB má zkušenosti?

Ještě by mě zajímala cena a jestli by to šlo na počkání..jsem ze Svitav tak se prosím někdo z okolí a nebo z Brna můžete ozvat.

Díky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no že máš lite on je téměř jasný od začátku ale bylo by dobrý vědět jakou přesně máš + jaký má firmware ta mechanika, jestli 0225 nebo 0401 tak by bylo dobré obstarat si PCB desku od TX (

), je to sice ta dražší varianta ale jestli budeš dělat flash doma a jsi začátečník tak je to ta nejednoduší varianta (pokud tedy nechceš nikam nic posílat -.-) stačí Xko rozebrat, rozšroubovat mechaniku -> opatrně odpojit starou PCB a vyměnit jí za novou od TX (měla by být v základu odemčená) a zase jí dát dohromady a připojit mechaniku k PC a pomocí programu Jungle flasher jí flashnout. ALE pokud si doopravdy začátečník tak by samozřejmě lepší to se domluvit a poslat panu kanalizátorovy (http://console-forum.net/tema/26637-flashnuti-xbox-360-mechaniky-liteon-74-83-93-ixtreme-lt-v1-91-xbox-slim) a on ti to za cenu 500 flashne (germia-unlock) a jsi bez starostí, samozřejmě dělá to tu spousta flashru ale tenhle je podle mého vkusu nejlevnější a je s ním paráádní domluva.

EDIT: Je to samozřejmě na tobě jak se rozhodneš, poslad se mu to rozhodně neboj (já mu to poslal ve čtvrtek odpoledne a v uterý jsem to tu měl v plné parádně) a nemá to chybu.) Je to opravdu profík

EDIT: Dělá aj ty PCB desky (mají výhodu že nepříjdeš o záruku-dražší varianta)

EDIT: NEDOPORUČUJI DĚLAT PO DOMÁCKU, můžeš ale od profi-flashrů máš jistotu funkčnosti (mají skill a nástroje na flash). při homemade se může cokoli podělat

Odkaz ke komentáři

• 0
Phillips Lite On Dg16d4s s FW 0225 , DB 13599

no Ok takže to je v pořádku- tvá mechanika jde flashnout dvěma/třemi způsoby. Výměnou PCB (dražši, jistější se zárukou) nebo pokud jsi vlastníkem WindBond tak Germia unlock (přijdeš s okamžitou platností o záruku protože se musí do chipu vyvrtat dirka). A pokud si vlastníkem MXIC tak pomocí Sputnik360 (ruská metoda, o té toho moc nevím protože MXIC čipy obsahuje obrovská menšina Xboxů). Každopádně se domluv s flashrem (Kanalizátor,Romik) a rozmysli se co přesně chceš. U kanalizárote je výměna PCB (za TX) za 3500kč a germia Unlock za mám pocit že za 500kč. Je to jen a jen na tobě :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu