Braven Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Ahoj mám flashnuté PSP 6.39 PRO-B6...stáhnu hru.iso / stáhnul jsem už tak cca 10 her/ vložim na paměťovku..spustim PSP a místo hry je tam ikonka Corrupted data..nevíte někdo co s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martan777 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 nemas tam nahodou nejaky pluginy jinak zkus preinstalovat na B9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Braven Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 hele to psp mám asi týden....origo je to 6.93---podle návodu jsem tam hodil 6.39 pro b6.... ještě se v tom tak nevyznám..jako prostě tu hru v ISO mám jen skopčit na kartu a pak mi to mělo jít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Složku ISO sis vytvořil sám ručně? Jestli ano tak v psp - system setting ->tam je někde položka format memory stick - tím se ti automaticky vytvoří ISO složka a znovu tam nahoď hry a mělo by ti to jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Ty hry musíš zkopírovat do ms0:\ISO, nesmějí být na rootu. ale pokud to ukazuje corupted data, tak si zálohuj data, v PSP zformátuj kartu a potom tam nakopíruj hry znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Braven Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 už to jede :D děkuju MOC !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Braven
Ahoj mám flashnuté PSP 6.39 PRO-B6...stáhnu hru.iso / stáhnul jsem už tak cca 10 her/ vložim na paměťovku..spustim PSP a místo hry je tam ikonka Corrupted data..nevíte někdo co s tim ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.