martil Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Chlapi nevíte pls, jak si ve slimu fw 3.60 M33 přehraju video??? At soubor s videem a nahledem ho hodim do MP_ROOT\100MNV01 nebo ISO\VIDEO nebo přímo jen do VIDEO, tak film tam prostě neni... Ve složce VIDEO to napíše "unsupported format.." Nevíte co s tím? Moc diky. P.S. film návštěvníci z czsharu...(jsou tam oba soubory - video i náhled) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martil Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Koukam, že si s tim nikdo neví rady :)) Fakt nevíte?....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 26, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Filmy ve formatu mp4 a v max rozliseni 720x272 , vetsinou se ale pouziva 480x272 se davaji do slozky X:\VIDEO , iso filmy do X:\ISO/VIDEO , musis to pak prohodit ve vsh menu , kdyz zmacknes home:) a mit v mechanice umd disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Zdravim,me to taky nejde. V PSP mam film Dedictvi mp4 nakopirovanej v mp_root/100mnv01 a funguje v pohode. Kdyz chci zkopirovat Dobu Ledovou 2 mp4 stahl jsem ji z megauploadu tak se mi objevi otaznik a neco anglicky. Jak to mam udelat? pls pls:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martil Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Tak pořád nevim. Jde mi teď o MP4 filmy...když to dam do složky Video, kde to pak spustim? Protože v menu PSP -> Video mi napíše že nic neni. Kam to mam teda hodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martil Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Tak nevíte někdo jak to vyřešit??? U Slima je s videem možná problém :-( Prostě MP4 soubor PSP Slim buď nenajde, nebo nemůže přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Tak nevíte někdo jak to vyřešit???U Slima je s videem možná problém :-( Prostě MP4 soubor PSP Slim buď nenajde, nebo nemůže přečíst. spíš to dávaš někam jinam...než máš...ale bacha...eště jedna složka je kde se to dá dat...ms0:/MP_ROOT/200ANV01 tak jsem jednou dal video které nešlo a tedka už jede:) zkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martil Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Ne, Furt to nejde :-(.... je to film Návštěvníci stáhlej odsud z fora (resp. czshare), ve videu to napíše unsupported format, přitom to je mp4 přímo pro PSP...nebo to video spouštim v PSP jinde než v menu "video"?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heavy Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 stejny problem se slimakem origo fw nektery mp4 v pohode behaj nektery ne...nejspis to nebude problem pspčka :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Jo tež se mi to dělo ale bylo to rozlišením. Pak jsem to překovertoval aby byla výška videa 272 a formát .mp4 do složky ms0:/VIDEO/ a jelo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martil
Chlapi nevíte pls, jak si ve slimu fw 3.60 M33 přehraju video???
At soubor s videem a nahledem ho hodim do MP_ROOT\100MNV01 nebo ISO\VIDEO nebo přímo jen do VIDEO, tak film tam prostě neni...
Ve složce VIDEO to napíše "unsupported format.."
Nevíte co s tím?
Moc diky.
P.S. film návštěvníci z czsharu...(jsou tam oba soubory - video i náhled)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts