Trapper1468625427 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Zdravím pařmení.Chtěl bych se vás zeptat zda se vám na xboxu také sama od sebe oběvila hra?Plná funkční hra The Maw.Mě se tam prostě zjevila ze dne na den a ůbec nevím proč.Nejedná se o demo pač tam mám k tomu achvimenty.Tak se chci zeptat jestli se to také někomu stalo nebo jestli nevite proč jsem to dostal :) Děkuji ! PS : recenze té hry : http://pc.hrej.cz/recenze/the-maw-2653/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Každý rok pokud se nepletu jsou na xbox live 1-2 hry zadara, třeba Doritos Crash Course nebo Harms Way, nemá to něco společného s tim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Těžko řict.Ale mě tam ani nikde nanaskočilo stahováni prostě se to tam jen objevilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Nestahoval sis hru Bastion? Ctu na netu ze pri koupi teto arkadovky je hra gratis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 ee nic jsem nekupoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.