bittencrux Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Mám PSP 3004 s 6.39 PRO-B a jeden kamarád mi navrhl, ať si tam dám 6.20 permanent že prý je lepší. Co myslíte že je lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Kvalitou bych řekl, že to bude hodně stejný a lepší bude ten 6.20 jelikož je "Perma" a drží i po vyndání baterky. Ale spíš by bylo dobrý nejdřív vědět jakou máš desku v PSPčku, jelikož ti tam 6.20 jít nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bittencrux Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Jak že tu desku zjistím? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Třeba pomocí programu PSPident. Ta deska bude mít označení třeba 4g, 5g, 8g atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bittencrux
Mám PSP 3004 s 6.39 PRO-B a jeden kamarád mi navrhl, ať si tam dám 6.20 permanent že prý je lepší. Co myslíte že je lepší?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.