neo2829 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 prosim o radu psp som nabijal nastavitelnou nabijacko a omilom so ho na nu pripojil ked bola nastavena na 12V neviete ci sa to da niejako opravit konektor fonguje psp som rozobral a viskusal ho urcite je to odpalene niekde na doske prosim o radu teraz nabijam cez usb ale je to ponale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Bych řek, že stím nic už ty sám neuděláš, tak leda do opravny na novou desku.. =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocka221468627397 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Jo to jsem mel provlem taky :D Zezadi na zakladni desce je pojistka (u toho konektoru kam se zapojujou dratky ze zluteho konektoru jenze zezadu ) Je tam napsano PB a staci pouze premostit a woala psp nabiji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocka221468627397 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Tam kde ze zlute kolecko tam by nekde mela byt pojistka (maly stverecek) ale musi na ni byt napsano PB :D Me osobne to pomohlo :) Tak hodne stesti . Jinak dej vedet uzivateli Raczek ten ti kdyztak poradí (mám to od něj a mě to pomohlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.