devaa Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Ahoj, nevíte někdo kde sosnout just dance 3 a just dance kids? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Piratebay.org, jsou tam just dance kids Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Ale jenom v NTSC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 trojka ještě nevyšla. měla by být v říjnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Už je na piratebay, ale v ntsc, víte někdo už o pal verzi? Nebo jde ten ntsc nějak předělat na pal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Prosim te a co mas proti NTSC? Ja jsem nevedomky, ze jsou ruzne verze objednal synovi na Amazonu nekolik her za par dolaru. Az pozdeji jsem zjistil, ze jsou NTSC, ale funguji normalne (samozrejme po soft modu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverik Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Tady v PAL: http://www.fileserve.com/list/Ey42bbX Password = bazmkt Maverik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 No, ta já jsem nevěděl, že můžu přehrávat i ntsc. Takže když mám softmod a spouštím přez usb loader gx, tak se ntsc nemusím bát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Presne tak bat se neni ceho :) maximalne si budes muset v USB loaderu v nastaveni (vlevo dole ozubene kolecka) v sekci GAME LOAD zaskrtnout video mode (GAME SYSTEM) nebo tak nejak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.