DavelusKim Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 ahojte, potřebuji poradit prostě chci vědět kde stáhnout ACII ? že prej to mám udělat cosi s příkazovým řádkem,.. a ták,.. ale ani dneska už Key Gen neseženu,.. stahoval jsem to všude ulož to,.. torrenty,... googlil jsem,... ale vše nefunkční,.,.. prosím nemá někdo funkční down ? i torrent to je mi jedno,... a nebo návod,.. jak na to,.. protože kamoš ma CD a ještě 1 otázka,.. kamarád měl Assassina original koupeného nainstaloval vše mu fungovalo,.. ale pak se tam chtěl podívat a co nevidí? chce to po něm ten Key,... nevíte taky co s tím? děkuji moc za rady ,.. kdyžtak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 :cry:pomože mě teda někdo????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 ;(( achjo.-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 tak si to kup šuline, když si to neumíš zadarmo zprovoznit, a nelži že si googlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 třeba forum warez.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 http://warez.net/? xD jasně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.