DavelusKim Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2011 ahojte, potřebuji poradit prostě chci vědět kde stáhnout ACII ? že prej to mám udělat cosi s příkazovým řádkem,.. a ták,.. ale ani dneska už Key Gen neseženu,.. stahoval jsem to všude ulož to,.. torrenty,... googlil jsem,... ale vše nefunkční,.,.. prosím nemá někdo funkční down ? i torrent to je mi jedno,... a nebo návod,.. jak na to,.. protože kamoš ma CD a ještě 1 otázka,.. kamarád měl Assassina original koupeného nainstaloval vše mu fungovalo,.. ale pak se tam chtěl podívat a co nevidí? chce to po něm ten Key,... nevíte taky co s tím? děkuji moc za rady ,.. kdyžtak PM Citovat
DavelusKim Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 :cry:pomože mě teda někdo????????? Citovat
LoCo99 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2011 tak si to kup šuline, když si to neumíš zadarmo zprovoznit, a nelži že si googlil Citovat
DavelusKim Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2011 http://warez.net/? xD jasně :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.