Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zkušenosti s X360 S


Jedi_James07

Recommended Posts

Zdravím, trochu jsem se nudil a tak mě napadlo napsat mou zkušenost s Xboxem 360. Předem upozorňuji, že všechno tady zmíněné jsme si koupili za vlastní tvrdě vysyslené peníze ušetřené z narozenin, svátků, zbylých peněz z peněz na dopravu do škole nebo svačin.

Koupili jsme si verzi X360 S 250GB HALO: Reach s hrami Battlefield: Bad Company 2 + GTA IV na Aukru s 23 měsíční zárukou a pojištěním na 2 roky za 5600,-- Kč s poštou.

Všechno dorazilo v pořádku, tak jak prodejce udal v popisku aukce. Xbox jsem připojil k naší staré CRT televizi Panasonic, narval do mechaniky HALO a nemohl se dočkat až si zahraju ONU hru HALO! Dal jsem singleplayer, a po krátké video ukázce jsem se pustil do hry. Nebudu Vám lhát, jakmile jsem vystřelil, tak jsem se pořádně leknul, jak silně mi zavibroval ovladač. Chvíli jsem hrál, to ovládání na gamepadu nebylo až tak strašné(jsem PC hráč) a říkal jsem si "To se podá ..."

Ovšem jak jsem chvíli hrál, došlo mi, že ty hry vypadají trochu kostičkovaně a tak trochu škaredě na té CRT televizi. Textury neostré, příliš vyhlazené a nebylo to prostě "ono". S tím jsem taky počítal.

Asi tak po týdnu jsem se rozhodl, že si koupím VGA kabel a zkusím to na našem starém CRT monitoru. Opět z Aukra jsem si objednal VGA kabel za 200kč, který opět dorazil do týdne v pořádku. Jenomže tady se vyskytl další problém - kabel končil připojením samec a i můj monitor tak končil. Tak jsem se musel podívat po redukci vga samička-samička. Měly být nějaké prázdniny a tak jsem nechtěl objednávat opět z aukra, protože by to již nestihlo přijít před těmi prázdninami. Tehdy jsem zrovna jel do vzdálenějšího města k doktorovi, tak jsem si řekl že se poptám ... po projítí všech asi 5 nebo 6 obchodů které jsem věděl kde jsou a mohli by mít tu redukci, jsem si řekl, že to zkusím ještě v asi polovičně velkém městě, kam jsem dojížděl do škole. Kupodivu po hodině a půl hledání se mi normálně podařilo najít obchod, kde to mají, a jakmile jsem ho viděl z dálky, tak jsem ho poznal - podle fotky v "O mně" na aukru u uživatele co to prodával. Jenom jsem se usmál, že jsem takový hlupák, proč jsem se nepodíval kde má sídlo. (Bydlím na hranici ČR-SR, tak mě nenapadlo že by takový obchod mohl být i někde poblíž a ne jenom v Praze, kde "je všechno".)

S radostí jsem ji tedy koupil a doma zapojil. Změna to byla obrovská, žádné nízkorozlišné texty, co se nedaly číst, krásně vyhlazené bedny, kameny, listí, optika sniperovky, atd ...

Ovšem jakmile jsem si pustil např. hru GTA IV, která nabyla mimochodem ovladatelnosti - na CRT televizi s rozlišením 640*480 pixelů to vážně nešlo, objevil se další neduh konzolí - nižší a "tupější" textury než je člověk zvyklý na PC. Na X360 a obecně na konzolích je dělaná grafika tak, aby byla krásně čitelná z 2-3m na velké(50"+) HD ready televizi, kde nějaká ta neostrost nevadí. Ovšem jak jsem měl ten monitor na stole a byl od něj zhruba tak daleko jakoby to bylo PC, tak ty textury byly jak jsem napsal výš, rozmazané, neostré. Tak jsem si odsednul dál, ale tady je přišla na řadu "chyba" monitoru - mám 4:3 19" CRT (nezapomeňte že se u monitorů tohoto typu počítá úhlopříčka od rohu k rohu i s plasty, ne jenom obrazovka jak u LCD) s "nativním" rozlišením 1280x1024 pixelů, na kterém ten obraz po odsednutí byl dostatečně ostrý, ale velmi malý.

Takže z té dálky na tom nebylo skoro nic vidět, bolely oči, atd - možná hlavně kvůli poměru stran - 4:3, kde například u takového HALO byly ještě dva 3cm černé pruhy, jeden nahoře a druhý dole - to mě vážně naštvalo. Od té doby mám v paměti zaryto a všem bych to doporučil - Konzole nepřipojovat k monitoru, je to zbytečné. Možná mít tak 24" 16:9 LCD monitor by pomohlo, ale i tak to není 50" televize. Takže pokud se rozhodujete jestli koupit monitor nebo HD televizi a chcete konzoli, tak berte jednoznačně HD televizi.

Mezitím bratr koupil pár dalších her, ovšem X360 byl zapnutý maximálně 4 hodiny v týdnu, ale spíš to bylo 3 týdny nic, a najednou 12h v kuse hra. Tady bych mohl zmínit, že X360 se za tu dobu restartoval co vím tak maximálně 3x a to jenom při hře Fallout 3 - možná nějaká chyba hry. Žádné vypnutí kvůli přehřívání, hlučný větrák, spíš ten pevný disk uvnitř byl hlasitější :-D - konzole byla na plastové tiskárně a bez dalších přídavných chladičů či 4 vršků od petky strategicky rozmístěných pod rohy konzole.

Ovšem čím dál víc jsme na něm nehráli, protože kdo by měl pořád kupovat nové hry, když stojí peníze - ano, na PC se hry kradou. Popřemýšleli jsme nad flashem mechaniky, ale nechtěli jsme riskovat BAN. Mechanika byla flashnutelná - měla ještě ten starší firmware. Navíc získat BAN na stroji za 6k by mě asi zabilo. Ovšem nebyl jsem - nechtělo se mi platit Xbox live GOLD členství, hlavně kvůli tomu, že kdybychom ho koupili, tak bychom koupili jedině na 1 rok a to by stálo zhruba další 1 000 kč a po roce by se to muselo znovu. Ovšem počítal jsem s tím, že po těchto prázdninách půjdu na vysokou školu, a to bych nebyl doma minimálně 5 dní v týdnu+můj druhý bratr to stejné, takže by mohl hrát jedině můj třetí bratr, který teprve nyní půjde do prváku na střední. Za takové situace prostě nešlo koupit 1 roční předplatné gold live s klidným svědomím. Takže jsme neměli ani pálenky ani multiplayer, jenom demoverze plných her nebo xbox live arcade trialky.

Poté můj druhý bratr koupil originální ovladač od MS za 300Kč a xbox zase na chvíli zabavil. Především díky CoD5: WaW - zombie mapě. To nám ale nemohlo vydržet dlouho, v tom módu nejde vyhrát a je to jenom o honění skóre. Byly tam i nějaké další hry pro dva ve splitscreenu, ale ty nebyly až tak zábavné - např Halo. Mimochodem když již jsem načal ten splitscreen tak se projevila opět ta "vada" monitoru - z malého obrázku je udělaný prťavý obrázek kvůli rozdělení obrazovky na 2. Nedovedu si představit, kdyby bratr koupil další ovladač a my hráli ve splitscreenu se 3 "nano" obrazovkami.

Mezitím jsme si koupili další hry - Gears of War, The Orange Box, Brutal Legend, Assasins Creed 1,2, Fifa07, PES6, Spliter Cell: Conviction a zakončili jsme to Call of Duty 6: Modern Warfare 2. To byla poslední hra, co jsme si koupili. Málem jsme prošli všechny Spec Ops mise na 3 hvězdy - chyběla nám poslední v ECHO misích - ta na té lodi jak začíná a končí vtrhnutím do místnosti a osvobozením zajatců&postřílení nepřátel&neodbuchnutí bomb. Asi tak 3x jsme se dostali až na konec, ale vždy to bouchlo a museli jsme odznova. Takže taky to nás přestalo bavit. Zbývala v mnoha her možnost splitscreen proti sobě, ale to nás po necelé hodině přestalo jednoduše bavit. Tak po půl roce padnul verdikt že se prodá Xbox.

Po asi dvouměsíčním prodeji (někteří kupující začali dělat mrtvé brouky a to se fakt nedá - co když odpoví a mezitím ten stejný předmět prodáte znovu?) jsme všechno prodali a vrátilo se nám cca 87% investovaných peněz.

Nyní se ještě vrátím co mě překvapilo: Hlavně to, že se nedají hrát FPS hry ve splitscreenu po internetu. Měli jsme to štěstí, že se nám podařilo uchytit asi tři free gold víkendy, ve kterých jsme to mohli zkusit že to nejde. Takže ani CoD5,6, Halo, Bad Company 2 neumožňovaly hrát 2 hráči na jedné konzoli. Aspoň že pokud by to šlo (CoD: BO to umí), nemuseli bychom mít dva účty s xbox live gold - nemám vyzkoušené, ale tady se to tvrdí a vrážet dalších 800kč do "nově" vydané hry se nám nechtělo. Pozn.: ty hry co jsme měli byly většinou pokoupeny na aukru za max 200kč.

Dále mě trochu(hodně) zklamalo grafické zpracování téměř všech her. Můj 4 roky starý notebook s dvoujádrem amd turion 1,9ghz a Ati mobility radeon HD2600 spoustu těch her, co jsem měl koupených na x360 nerozjel, nebo na nejnižší detaily se vším povypínaným a jediný rozdíl mezi tou konzolovou verzí a mou na nejnižší detaily/s vyplými detaily byly zapnuté stíny, dynamické osvětlení, ragdoll, depth of field, viditelné průstřely od kulek a o něco vyšší rozlišení textur. Sice byly ostřejší, ale ne o moc. Takže u mě nebyl žádný WAU/WOW efekt na grafiku, respektive čekal jsem mnohem mnohem víc. A to se nepovažuji za žádného grafikofila, když 4 roky hraji CoD4 na střední detaily a rok CoD6 na téměř nejnižší.(jenom textury na normalzbytek vypnuté+low)

Postřehy PC hráče: Na gamepad se dá zvyknout, není a nikdy nebude tak přesný jak kombinace klávesnice+myš, ale o to u toho ani tak nejde. Ovšem je obrovský rozdíl v ovládání her když vezmu např. takový The orange box+Fallout 3 vs CoD série(mnohem lepší). Docela mi chybí možnost psát během hry textové zprávy. Dále mi chybí vyklánění u FPS her.

Takže abych to uzavřel: Po hardwareové stránce bych neměl co vytknout, je vidět že se MS poučil po kazivých, přehřívajících se a hlučných revizích zephyr, falcon... (až po jasper, ten už je v pohodě) a doladil to. Co se týče kinectu nemám osobní zkušenost, jenom podle toho co na to vychází mi to ani nějak nevadí.

Ještě taková malá rada: Pokud chcete flash, nejlepší uděláte když koupíte novou nebo použitou jasper revizi v arcade verzi. Když získáte ban, bude to stát méně jak 2/3 jako byste koupili nejnovější xbox 360 S revizi Valhalla.

Pokud chcete hrát na internetu, tak si kupte X360 S raději s 250gb diskem(věřte mi, že se bude hodit a koupit ho zrovna je zpravidla levnější než ho potom dokupovat), ale především si pořádně připravte peněženku pro další výdaje - 1 roční předplatné live gold - 1000kč+prodlužování, hry (nové 1200kč, staré 4-6 měsíců po vydání 800kč, 8-12 měsíců 450kč, starší většinou 250kč)+výdaje na stahovatelný obsah-tzv. DLC packy. Byste nevěřily jak otravné je být vykopnuti ze hry jenom proto, že nemáte nainstalované mapy, a ještě otravnější je to, že to hned nabídne koupi toho potřebného DLC které stojí 400,800, 1200 nebo 2100MS bodů, v přepočtu 133kč, 266kč, 400kč, 700kč při koupě 4200MS bodů za 1400kč. O nákupech typu prodám silver live účet s 6000ms body za 500kč zde nedávám, protože nikdo neví jestli za to MS dává BANy nebo ne a je to risk, který v takovýchto případech nehodlám podstoupit.

Shrnul bych to následující větou: "Microsoft ví, proč figuruje v prodeji konzolí, ovšem nedivím se, že herní konzole nejsou v České republice tak oblíbené, když jsou tak dobře chráněny proti zlodějům."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavě napsané . Jen bych oponoval ohledně toho závěru :

"Microsoft ví, proč figuruje v prodeji konzolí, ovšem nedivím se, že herní konzole nejsou v České republice tak oblíbené, když jsou tak dobře chráněny proti zlodějům."

Je to naopak , než píšeš . Xbox je oblíbený hlavně kvůli tomu , že je u něj jednoduché hrát pálenky .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většina hráčů s flashem hraje pouze offline, protože tak byly zvyklý z PS2, takže se ani neví, kolik jich přesně je.(Na tomto fóru kdo má flash je asi i online, ale zde je jenom zlomek lidí, co mají xbox 360 a flash.)

A kvůli tomu, že je nepotkáte online, tak bych je ani nepočítal, protože současný směr ukazuje na "skomírání" singleplayeru a všechno jde směrem k multiplayeru. Sice vychází pár dobrých singleplayerových her ala Deus Ex: Human Revolution, Mass Effect, GTA nebo Assasins Creed: Brotherhood, ale i ty se snaží mít nějakou formu multiplayeru.

Kde jsou časy, kdy na projítí hry jste potřebovali 100 hodin času a ještě jste všechno neobjevili. Např. hry Deus Ex, Half-life, No one lives forever 2, Heroes of might&magic, civilizace atd ... jejich pokračování mají přibližně poloviční herní dobu. Například takový CoD: Modern Warfare 2 má prý herní dobu 8 hodin. Můj bratr ho prošel za necelých 5 hodin přes jedno odpoledne. Ale je to logické. Pro vývojáře je mnohem snažší udělat dvanáct multiplayerových map a ty doladit k "dokonalosti" - rozmístění, grafické zpracování, ... a z těch 12 map později trochu upravit a udělat nějaký ten singleplayer. Dřív to bylo naopak. Udělal se nejdřív singleplayer a pak se z něj vybralo 20+ vhodných map, které se trochu upravily pro hru více hráčů. A jestli singleplayer neumírá, tak alespoň jde hodně do pozadí.

Takže je sice pěkné že Franta z Horní Dolní má flashnutý Xbox 360 a paří na tom o stošest, ale ví to jenom on a možná 5 jeho kamarádů. Ovšem ani s jedním z nich si nic nezahrajete, maximálně jak my ve split-screenu jednou za týden a to není "ono".

K tomu počtu hráčů na konzoli ... někde jsem četl že v USA hraje na konzoli až 93% hráčů a je to logické. V Americe je mnohem více Apple Mac počítačů než těch s Windows. A právě ti budou těch zbylých 7%. A mimochodem tam ty nejnovější hry co vyjdou i předobjednávky stojí 60USD což je v přepočtu cca 1000Kč. U nás v obchodě x-zone se ceny předobjednávek u nových her pohybuje od 1099kč do 1499kč u standardních verzích hry. A když jsem porovnával cenu na průměrný roční plat, tak mi vyšlo, že v USA mají téměř o 50% "levnější" hry jak u nás v ČR.

Tak si představte, že by u nás stála nová hra 550Kč(60USD), starší 250kč(30USD) a nejlevnější nově koupená (nebazarová) hra stála 170 Kč(20USD). Protože takové ceny v přepočtu na ks zboží mají v USA. To je kromě Mac počítačů další vodítko k nákupu konzole a her.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud hraje někdo z flashem off-line, je neviditelný jak pro ostatní (max kamarády), tak pro prodejce (proč by je měl zajímat, že). S tím sice souhlasím, ale je to vlastně vedlejší.

S čím ovšem nemohu moc souhlasit je tvrzení, že single umírá. To už se tvrdívalo o spoustě věcí (hraní na PC), ale pravda to není. Xbox je sice hodně MP konzole, ale není jediná. A když se podívám na ostatní, je jasné, že nemáš pravdu. Např. u PS3 polovina her z první desítky buď přímo MP nemá, nebo má, ale není stežejní částí hry.

Ad cena her: máš sice pravdu, ale... bude pointa? Říkáš všeobecně známý fakt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pořádně nechápu, proč sis neudělal flash. Jasný, bál jsi se banu, ale gold sis stejně nekupoval, jak píšeš, tak i kdyby jsi náhodou ten ban dostal, tak by jsi pořád stejně hezky hrál offline a v podstatě by se pro tebe nic nezměnilo, jen by jsi měl kupu her a nejspíš by jsi xbox neprodal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pořádně nechápu, proč sis neudělal flash. Jasný, bál jsi se banu, ale gold sis stejně nekupoval, jak píšeš, tak i kdyby jsi náhodou ten ban dostal, tak by jsi pořád stejně hezky hrál offline a v podstatě by se pro tebe nic nezměnilo, jen by jsi měl kupu her a nejspíš by jsi xbox neprodal :)

Spousta se jich ale bojí banu z důvodu že přijdou o záruku . I když zase v tom případě ušetří na hrách tolik , že si klidně opravu mohou zaplatit .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

->Dlaha: Protože jak jsem psal výš v postu, jsem především hráč online střílečky CoD a tu prostě hraji jenom online. Gold jsem nekoupil z toho důvodu, že jsem si pořád nebyl jistý, jestli jsem si už pořádně zvykl na ten ovladač a raději jsem vyčkával až mi to s ním půjde líp. Po tom půl roce jsem už byl celkem zvyknutý na ovládání, především díky GTA IV, který mi jako jediná hra chybí a rád bych si ji zahrál znovu. U ní jsem strávil asi nejvíce času. Ovšem v tom se vynořil další "problém" že půjdu na koleje a tam bych si ho s sebou nemohl vzít- a zahrál bych si tak maximálně 12 hodin týdně v sobotu - ale i tak by mě to nebavilo hrát tak dlouho v kuse a raději bych dělal něco jiného.

->Toro: Já bych si ty hry ale stejně nekoupil, tak bych "neušetřil" nic. Peníze sice neubydou ale ani nepřibydou.

->rockyzz: Klidně ať má půlka lidí flash, ale jak napsal Nanaki:

Pokud hraje někdo z flashem off-line, je neviditelný jak pro ostatní (max kamarády), tak pro prodejce (proč by je měl zajímat, že).
Jedině pokud by hrál online s flashem, ale z té poloviny to bude jenom zlomek lidí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsou časy, kdy na projítí hry jste potřebovali 100 hodin času a ještě jste všechno neobjevili. Např. hry Deus Ex, Half-life, No one lives forever 2, Heroes of might&magic, civilizace atd ... jejich pokračování mají přibližně poloviční herní dobu. Například takový CoD: Modern Warfare 2 má prý herní dobu 8 hodin. Můj bratr ho prošel za necelých 5 hodin přes jedno odpoledne. Ale je to logické. Pro vývojáře je mnohem snažší udělat dvanáct multiplayerových map a ty doladit k "dokonalosti" - rozmístění, grafické zpracování, ... a z těch 12 map později trochu upravit a udělat nějaký ten singleplayer. Dřív to bylo naopak. Udělal se nejdřív singleplayer a pak se z něj vybralo 20+ vhodných map, které se trochu upravily pro hru více hráčů. A jestli singleplayer neumírá, tak alespoň jde hodně do pozadí.

Ano, herní doba se zkracuje. Jestli je to dobře, nebo ne, je ale věc jiná. Může se ti to nelíbit, ale dnešní doba je hold trochu rychlejší a málokdo chce zkysnout u hry přes těch 100 hodin, jak píšeš. S tím nic neuděláš. Stejně tak je jasné, že pokud se zkrátí herní doba na polovinu, koupíš si jich víc. Stejně tak dřív prostě SP být musel, internet nebyl zase tak rozšířený.

Ale kratší hra nemusí nutně znamenat hru špatnou. Pokud se udělá dobře, není problém, jen je prostě kratší. Stejně jako třeba u knih, to, že má něco tisíc stránek, neznaméná to hned, že musí být dobrá. Třeba Vanquish (hra, samozřejmě), i když je hra krátká (a bez MP) a zatraceně zábavná a propracovaná.

Nicméně i dnes existují dlouhé hry, stačí se jen rozhlédnout. Víceméně většina RPG taková je. I spousta akčních her (třeba Borderlands) je dlouhá. A stejně tak v minulosti byly krátké hry, jako je třeba Resident Evil a mnohé další. Vybrat si hru, která je v základě MP (MW2) a ní ukazovat, jak jde SP do pryč je trochu mimo. Jakou herní dobu měl třeba Quake 3? Byl tam vůbec singl?

Ještě jena věc. Nezapomeň, že pokud hraješ single hry, nemusíš se vůbec pripojovat. Na netu jsou vidět hlavně hráči, kteří se věnují MP. Pak to může trochu opticky vypadat, že singl umírá. Prodejnosti ale říkají něco jiného.

Btw: bylo by možné psát nové příspěvky a needitovat ty staré? Špatně se hledá, zda je nějaká reakce, nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doba se zkracuje, já to vidím z pohledu že za stejné peníze získáš kratší dobu zábavy. Je pravda, že např v případě CoDMW2 je ta doba plná napětí, akce, zvratů, výbuchů a je to prostě paráda. Projde se to jedním dechem, ale co pak s hrou, pokud nemá multiplayer? Většinu těch nově vycházejících projdeš za jeden den, ale co pak s hrou?

Ovšem nerad bych se tady bavil o singleplayeru, když to mělo být původně o Xboxu 360. Taky kvůli tomu jsem zde nezmiňoval PS3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doba se zkracuje, já to vidím z pohledu že za stejné peníze získáš kratší dobu zábavy. Je pravda, že např v případě CoDMW2 je ta doba plná napětí, akce, zvratů, výbuchů a je to prostě paráda. Projde se to jedním dechem, ale co pak s hrou, pokud nemá multiplayer? Většinu těch nově vycházejících projdeš za jeden den, ale co pak s hrou?

Ovšem nerad bych se tady bavil o singleplayeru, když to mělo být původně o Xboxu 360. Taky kvůli tomu jsem zde nezmiňoval PS3.

Pokud si koupíš hru, která je v první řadě MP zážitek a SP je tam jen jaksi navíc (a ta hra to přiznává), není chyba v ní, ale spíš v tobě. Prostě si kup hru, která je víc zaměřená na SP. A co pak s hrou, až ji dohraješ? Třeba ji prodej a kup si jinou, jednoduché. Stejně tak "většina nově vycházejích her" se neprojde za jeden den, to trochu kecáš.

Xbox 360 neexistuje ve vakuu a je tedy přirozené, že se v debatě o něm bude odkazovat i najíné konzole, či herní zařízení. Hlavně pokud sám začneš debatovat o hraní jako takovém (SP/MP), či cenách. Totálně se snažit za každou cenu oddělovat debaty podle konzolí je IMO hloupost (a stejně se ti to nepovede).

Btw: podle začínám mít trochu pocit, že jsi si v návalu radosti koupil něco, co moc nevyužiješ, dle toho, jaký jsi typ hráče, kolik máš času, s jakou výbavou hraješ a kolik chceš investovat peněz. Ale to je nakonec tvůj problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty hry, které bych si stáhnul a hrál bych je s flashem bych si je bez flashe nekoupil, nebo alespoň ne hned. Počkal bych, až klesne cena. Např. že bych si stáhnul 15 her na flashi, ale bez flashe bych si koupil třeba maximálně 1 hru z těch 15 až by klesla cena.

Mimochodem teď se to může zdát, že co bych tam vlastně hrál, ale já na PC hraju vyloženě jenom 2 hry(CoD4+6) a před 4 lety jsem hrál zase jiné 2 hry(CS+warcraft3).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si koupíš hru...

Na konzolích mě obecně uhranulo to, že nemusíš řešit hardwareovou náročnost her, jednoduše vložíš dvd do mechaniky a hraješ. Všichni mají stejné podmínky. Oproti počítači je to přibližně 1/4 drahé jak pc, které by ty hry utáhnulo na plné detaily. A ještě se mi líbily jak ve všech možných recenzích vychvalovali ty exkluzivní hry na xbox, ovšem v závěru mě ani HALO ani Gears of War nijak nenadchlo.

A právě neříkám že bych si už nikdy nekoupil Xbox 360, klidně bez disku nějakou jasper revizi za 2-3 litry a hrál jenom offline pálenky a singleplayer hry a k tomu koupil PS3 na online hraní a tam jel origo s koupenýma 3-4 multiplayer hrama. Jenomže by tu byl opět ten "problém" s tv/monitorem, nedostatkem času, ...

A především nyní, kdy jsou konzole u konce cyklu, kdy za zhruba 12 000kč lze sehnat počítač, který všechny ty současné i budoucí hry pro x360/ps3 utáhne. Dá se na něm dělat spoustu dalších věcí a ovládání klávesnice/myš je pohodlnější+navíc jsou na tom i další hry, především strategie, mmorpg a kradené hry jdou hrát i po internetu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu