šméčko Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 přešel jsem z 3.41 JB kde byly hry v ps3 v gamez/oman... a na 3.55 kmeaw po updatnutí gaia manageru na verzi 2.07 se mi v něm ty hry nezobrazí, pouze ta na vloženém blurayi.. kde mají ty hry být tedy zkopírované v tutoriálu sem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 aha tak už vyřešeno při instalaci updatů gaii jsem si nevšiml, že se instaluje buď pro gamez nebo games už vše funguje dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 akorát ještě nevím jak použít multiman jako ftp.. v nastavení jsem to povolil a v pc mám jako ftp winscp ale podle starýho připojení, které mám ještě s blackboxu (pořád stejná ip), nedojde k připojení tak nevim :-( takže stáhl jsem pro jistotu filezillu a zadal ip ps3, port nevím, zkouším, a jinak pořád nechápu kde v tom multimanu něják přepnu do režimu ftp přenosů na netu jsem vyčetl že snad stačí být jen v menu multimanu či co, ale pořád nejde a defaultní port byl nějákej 41417 ale to mi přijde jako kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 stáhni filezillu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Zkusím pohledat nastavení, dnes jsem nic nenašel, kdybych to našel v průběhu zítřka ti to sem postnu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) šméčko: Pozorně čti a dívej se :) ! Nainstaluješ Fillezilu ta je pro konzole nejlepší a nejrychlejší. A jinak postupuj podle návodu tady, jo ještě v MM zajdi do nabídky system information tam máš IP PS3 tak ji jenom přepíšeš do fillezily a port 21. Video návod (po lopatě) zde: Jinak v mutlimanovi (MM) pak nemusíš žádné nastavení FTP nastavovat to už je v něm zaimplentované, ale nesmíš z něj vyjíždět a taky se podívej na auto off system ps3 a dej ho na disable popřípadě jak se ti hodí. Doporučuji forum pro ps3 http://ps3haxcz.com z tama můžeš stahovat hry, pročítat různé novinky atd... Upraveno Leden 15, 2013 uživatelem Thomas1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobrak1468627973 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Tvl neblázni tahat to přes FTP, to u toho zestárne a GAIA je taky minulost. Nainstalovat Rogero 4.30 v2.05. + Multiman. Podpora FAT32 pro hraní her (i větších než 4gb) nebo kopírování na disk přes USB z NTFS disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Rogero 4.30 v2.05. + Multiman + odpora FAT32 To všechno mám a vím, že FTP je na dlouho píšu to jen pro toho, kdo jako já nemá exterák... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
šméčko
přešel jsem z 3.41 JB kde byly hry v ps3 v gamez/oman... a na 3.55 kmeaw po updatnutí gaia manageru na verzi 2.07 se mi v něm ty hry nezobrazí, pouze ta na vloženém blurayi.. kde mají ty hry být tedy zkopírované v tutoriálu sem to nenašel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.