Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.55 kmeaw - kam kopírovat hry

šméčko

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

akorát ještě nevím jak použít multiman jako ftp.. v nastavení jsem to povolil a v pc mám jako ftp winscp ale podle starýho připojení, které mám ještě s blackboxu (pořád stejná ip), nedojde k připojení tak nevim :-(

takže stáhl jsem pro jistotu filezillu a zadal ip ps3, port nevím, zkouším, a jinak pořád nechápu kde v tom multimanu něják přepnu do režimu ftp přenosů na netu jsem vyčetl že snad stačí být jen v menu multimanu či co, ale pořád nejde a defaultní port byl nějákej 41417 ale to mi přijde jako kravina

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

šméčko:

Pozorně čti a dívej se :) !

Nainstaluješ Fillezilu ta je pro konzole nejlepší a nejrychlejší.

A jinak postupuj podle návodu tady, jo ještě v MM zajdi do nabídky system information tam máš IP PS3 tak ji jenom přepíšeš do fillezily a port 21.

Video návod (po lopatě) zde:

Jinak v mutlimanovi (MM) pak nemusíš žádné nastavení FTP nastavovat to už je v něm zaimplentované, ale nesmíš z něj vyjíždět a taky se podívej na auto off system ps3 a dej ho na disable popřípadě jak se ti hodí.

Doporučuji forum pro ps3 http://ps3haxcz.com z tama můžeš stahovat hry, pročítat různé novinky atd...

Upraveno uživatelem Thomas1222
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu