jirinak Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Koupil jsem si slima a nevím kam mám dát video abych ho přehrál.Nikde tady nemůžu najít radu kam ho mám dát a jak ho spustit.Omlouvám se za svoji neschopnost.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 topic pro zacatecniky... http://www.console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 26, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?t=12836 Ses slepej ? pokud to takto mas tak mas video ve spatnym formatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Samej chytrák ale rada žádná.Video je v dobrým formátu,zkoušel sem to dávat jak do H:\VIDEO tak do H:\MP_ROOT\100MNV01 a nic se neděje.Tak nevím v čem dělám chybu:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Zkus to prekonvertovat.Program+Navod zde http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Zkus to prekonvertovat.Program+Navod zde http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 Ted sem stáhl odsud simpsnovi takže video bude asi ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FLin Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 já ted´sosnul Hause 2. serii...a taky v pohodě tak newim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Samej chytrák ale rada žádná.Video je v dobrým formátu,zkoušel sem to dávat jak do H:\VIDEO tak do H:\MP_ROOT\100MNV01 a nic se neděje.Tak nevím v čem dělám chybu:cry: Jedinej kdo si hraje na chytráka ses ty, prestan osocovat ostatni kvuli svoji neschopnosti... asi mas spatnej format, zkus to previst pres nejakej program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 zkus to convertnou pres program jmenem aoa mp4 converter,ja jsem s nim velice spokojen,jen vyberes convert do psp pridas soubor a das start:)az to bude convertnute tak ti vyskoci okenko prekpiruj oba soubory do slozky psp/video/nazev sveho filmu,potom najed v psp do video az uz to budes mit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martil Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Tak jsem to zkusil v tom prográmku AOA co píšeš.......Film už funguje (znovu překonvertovaná MP4ka)...Ať v AOA zvolim jakýkoliv rozlišení, tak výslednej film je sice funkční (PSP/VIDEO), ale asi tak v poloviční velikosti uprostřed displaye, takže opět naprd. Další věc je, že MP4ka už zkomprimovaná se další kompresí opět zhorší. Nechápu, když PSP umí přehrávat MP4ky, tak proč nepřečte videa MP4 ve správnym rozlišení a musí se znovu překomprimovávat jak u blbejch. To fakt nikdo neví jak to vyřešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Tak jsem to zkusil v tom prográmku AOA co píe.......Film u funguje (znovu překonvertovaná MP4ka)...A v AOA zvolim jakýkoliv rozliení, tak výslednej film je sice funkční (PSP/VIDEO), ale asi tak v poloviční velikosti uprostřed displaye, take opět naprd. Dalí věc je, e MP4ka u zkomprimovaná se dalí kompresí opět zhorí. Nechápu, kdy PSP umí přehrávat MP4ky, tak proč nepřečte videa MP4 ve správnym rozliení a ...zvetsit to trojuhelnicek->screen->fullscreen .)ps. klidek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Září 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Zozy díky.Taky mě pomohl až ten AoA mp4 converter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirinak
Koupil jsem si slima a nevím kam mám dát video abych ho přehrál.Nikde tady nemůžu najít radu kam ho mám dát a jak ho spustit.Omlouvám se za svoji neschopnost.Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts