Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

video

jirinak

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Samej chytrák ale rada žádná.Video je v dobrým formátu,zkoušel sem to dávat jak do H:\VIDEO tak do H:\MP_ROOT\100MNV01 a nic se neděje.Tak nevím v čem dělám chybu:cry:

Jedinej kdo si hraje na chytráka ses ty, prestan osocovat ostatni kvuli svoji neschopnosti... asi mas spatnej format, zkus to previst pres nejakej program

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

zkus to convertnou pres program jmenem aoa mp4 converter,ja jsem s nim velice spokojen,jen vyberes convert do psp pridas soubor a das start:)az to bude convertnute tak ti vyskoci okenko prekpiruj oba soubory do slozky psp/video/nazev sveho filmu,potom najed v psp do video az uz to budes mit:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem to zkusil v tom prográmku AOA co píšeš.......Film už funguje (znovu překonvertovaná MP4ka)...Ať v AOA zvolim jakýkoliv rozlišení, tak výslednej film je sice funkční (PSP/VIDEO), ale asi tak v poloviční velikosti uprostřed displaye, takže opět naprd. Další věc je, že MP4ka už zkomprimovaná se další kompresí opět zhorší. Nechápu, když PSP umí přehrávat MP4ky, tak proč nepřečte videa MP4 ve správnym rozlišení a musí se znovu překomprimovávat jak u blbejch.

To fakt nikdo neví jak to vyřešit?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak jsem to zkusil v tom prográmku AOA co píe.......Film u funguje (znovu překonvertovaná MP4ka)...A v AOA zvolim jakýkoliv rozliení, tak výslednej film je sice funkční (PSP/VIDEO), ale asi tak v poloviční velikosti uprostřed displaye, take opět naprd. Dalí věc je, e MP4ka u zkomprimovaná se dalí kompresí opět zhorí. Nechápu, kdy PSP umí přehrávat MP4ky, tak proč nepřečte videa MP4 ve správnym rozliení a ...
zvetsit to trojuhelnicek->screen->fullscreen .)

ps. klidek

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu