Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ma smysl jit do X360 Slim?

Otázka

Odesláno

Uz delsi dobu resim otazku, zda-li se vyplati jit do Slimka. Mam Flash, obcas si zahraju FIFu online, jinak drtivou vetsinu her hraji jen v singlu. Mam Jaspera, takze ten by asi mel neco vydrzet - casem uvazuji o koupi Kinectu. Obe verze jsou, pokud se nemylim, vykonem identicke (maximalne mensi spotreba u Slimka), takze ma cenu, s vyhledem budouciho vyvoje flash sceny, investovat do Slima s flashem (momentalne pomerne draha zalezitost ve srovnani s Fat verzi)? S Jasperem jsem docela spokojenej, u Slima me hlavne laka mensi hlucnost (je to opravdu markantni rozdil, hraji-li na obou verzich z HDD?) a delsi zivotnost (je to asi kus od kusu). Budu rad za kazdej nazor...

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Odpoved znie jednoducho... Bud rad ze mas Jasper!!!! Ja ho mam tiez, a nechcel by som slimko ani zadarmo! Dovod? Jednoduchy reflash firmveru na najnovsiu verziu, v jednorazovej cene priblizne do 15$ (via karta + opening tool) ! Ak chces hrat iba originalky, mozes ist do slimaka. reakcia na trezzora (ma pravdu, ale porovnam to s jasperom)

Naviac tam mas:

o 2 USB viac - netreba, 3 usb bohato stacia (1 usb napr. na chladenie, 1 usb na pripojenie hdd/usb flashky)

vstavane wifi - zbytocnost, 1 kabel naviac nikoho nezabije a su lepsie pingy

priamy opticky vystup - adapter pre fatko z av kabla

priamy kinect konektor - adapter cez usb

o nieco nizsia spotreba - netrapi ma

o nieco mensi rozmer - netrapi ma

Ak to nie je pre teba nic zasadne, tak nemas co riesit. este ma slimko okrem nizsej spotreby aj mensie zahrievanie gpu - na jasperovi uz rrod nebol, takze netrapi ma :)

komplikovane rozoberanie, zarucne nalepky, vrtanie cipu, vlastnenie drahych flash zariadeni - su pre mna obrovske nevyhody slimaka

zhrnute a podciarknute, ak chces usetrit peniaze, je pre teba slim zbytocne, ak s peniazmi problem nemas a das si zalezat na tom ako vyzera tvoja obyvacka (mnozstvo kablov/adapterov na xboxe) tak chod do slima

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu