Kaulyjunior Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zdar, dneska sem začal hrát fear a nechapu, že to skoro nikdo nehraje po netu...Našlo mi to jenom jednu hru.Je to možný?Tak jesli si nekdo budete chtit zahrat tak si mě přidejte 8) PSN:Kaulyjunior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Fear 3 nemá až tak dokonalej multiplayer a hlavne tam nedali klasicke mody jako CTF, TDM apod....takze to asi moc lidi hrat nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Jak to s tím je? hraje tam dost lidí nebo málo? jestly to má cenu kupovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Tak jako zahraješ si když chceš, ale neni to třeba jako v BF a COD :D ... Jestli budeš kupovat tak si mě přidej a mužem dát coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.