Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon age 2cz

Somos

Recommended Posts

Demon's Souls? Přísahal bych, že tuhle hru už mám nějaký ten pátek doma, ale ne na Xbox... Ale vtipy stranou, je jasné, že máš na mysli Dark Souls. IMO na RPG bude lepší příští rok.

Každopádně, pokud je zájem o RPG bez kecání, doporučuji nějaké akční. Sacred 2, Dungeon Siege III, nebo Diablo (PC, samozřejmě).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demon's Souls? Přísahal bych, že tuhle hru už mám nějaký ten pátek doma, ale ne na Xbox... Ale vtipy stranou, je jasné, že máš na mysli Dark Souls. IMO na RPG bude lepší příští rok.

Každopádně, pokud je zájem o RPG bez kecání, doporučuji nějaké akční. Sacred 2, Dungeon Siege III, nebo Diablo (PC, samozřejmě).

A na jake hry treba?

Odkaz ke komentáři

Většina her nemá zatím pevné datum vydaní, ale tak nějak se dá počítat, že by mohly vyjít:

Mass Effect 3

Dragon Age 3 (snad bude lepší, než druhý díl)

Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy vs. XIII (no snad :))

Tales of Graces f

Tales of Xillia (velké snad, ale spíš až další rok)

Risen 2 (sice TBA 2011, ale nějak málo zpráv, takže spíš čekám až ten příští)

K tomu téměř určitě nestihnu některé hry z letoška, takže pro mě budou až ten příští. Ale to je můj problém.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu