Somos Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 nevite nekdo jestli neni nekde k sehnani DA 2 v cz? aspon titulky.... nebo nejake jine rpg kde neni tolik ♥♥♥♥♥nihoch rozhovoru? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ne, cestina na to neni........a od RPG se tak nejak ceka spoustu rozhovoru ;) Takze RPG be rozhovoru budez hledat asi tezko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Jinak vlozena cestina od fanousku je treba v Divinity II a v Two Worlds II ale oficialniho nic neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Mozna tak Fably, ale to uz ma k RPG hodne daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 no jo rozhovory čekam ale nenašel jsem ani jak zapnout titulky a navic tam jich je trošku moc mi přijde 50% času ne li vice zabereš kecanim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nj, kdyz neumis najit ani kde se zapinaj titulky tak to je pak tezky :) Ono vicemene vsechny RPG jsou hodne ukecany, ikdyz zrovna DA, patri asi k tem vic ukecanym, to je pravda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 jako hledal jsem to ve hře veřim si že to najdu ale přece jen česky by to bylo lepši :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Njn, ale u nas se na konzolisty ohledne lokalizace dost kasle...mel vyjit skyrim v cz, ale nakonec se to zrusilo.......mozna ze v zaklinacovi 2 se tech tituly dockame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 a nejaky mene ukaceny a dobry rpg? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nenapada me malo ukecany RPG :) Zkus oblivion nebo si pockej na skyrim, ME, Fallouty atd.......je toho dost, ale vsude se taky dost mluvi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 dik :) tedka ma vyjit dost novejch her celkove tak jsem zvedavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 JJ tenhle podzim je herne nejbohatsi co amatuju, ale z RPG vicemene jen Skyrim a Demons Souls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Demon's Souls? Přísahal bych, že tuhle hru už mám nějaký ten pátek doma, ale ne na Xbox... Ale vtipy stranou, je jasné, že máš na mysli Dark Souls. IMO na RPG bude lepší příští rok. Každopádně, pokud je zájem o RPG bez kecání, doporučuji nějaké akční. Sacred 2, Dungeon Siege III, nebo Diablo (PC, samozřejmě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Jj sry, nevedel jsem ktery je ktery, me je totiz tahle dost ukradena, takze se mi to dost plete....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 me je totiz tahle dost ukradena Tak tohle je fail. Doporučuji aspoň vyzkoušet, až hra vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Me to proste nesedne, na me to bude asi moc HC..... krom toho nevim na co bych mel cekat, kdyz uz to vyslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Měl jsem samozřejmě na mysli Dark Souls, ta fakt ještě nevyšla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nehodlam hrat Dark Souls, kdyz me necha absolutne chladnym Demons Souls a Dark Souls mi prijde na prvni pohled uplne stejna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 No jak říkám. Fail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nevidim nic spatneho na tom, ze nejakou hru hrat nechci......ja taky nemusim mit vsechno. Nikomu neberu to ze ho to muze bavit, tak at nikdo nebere me, ze to hrat nechci ;) A jestli to tak stale beres, tak se na me nezlob, ale spis tve chovani je fail ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 My, my, dneska jsme vstali špatnou nohou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ne, jen je tady nekdo na prez drzku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ohooo, silná slova za klávesnicí? Ještě jednou, kdo že tu failuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Demon's Souls? Přísahal bych, že tuhle hru už mám nějaký ten pátek doma, ale ne na Xbox... Ale vtipy stranou, je jasné, že máš na mysli Dark Souls. IMO na RPG bude lepší příští rok.Každopádně, pokud je zájem o RPG bez kecání, doporučuji nějaké akční. Sacred 2, Dungeon Siege III, nebo Diablo (PC, samozřejmě). A na jake hry treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Většina her nemá zatím pevné datum vydaní, ale tak nějak se dá počítat, že by mohly vyjít: Mass Effect 3 Dragon Age 3 (snad bude lepší, než druhý díl) Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy vs. XIII (no snad :)) Tales of Graces f Tales of Xillia (velké snad, ale spíš až další rok) Risen 2 (sice TBA 2011, ale nějak málo zpráv, takže spíš čekám až ten příští) K tomu téměř určitě nestihnu některé hry z letoška, takže pro mě budou až ten příští. Ale to je můj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.