silver Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Cus kterej znich je lepsi ? a prosim nepsite ze mate tenhle a tamten a ze si nestezujete...:D dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 já nemam žádnej a nestežuju si :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak tak, pokud nejste hlupáci a nelezete kam nemáte tak není problém si systém zatěžovat antivirem ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Kdyby si chtěl něco dobrého tak Kaspersky Security, an ebayi sezenes licencni kod velice levne a je to jeden z nejlepších antivirů. Nebo nelez tam kam nemáš :D hold xxx stránky stranou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Hej lidi mam aast ten je strasnej...na antivirak jsem zviklej...tak jakej tenhole z tech dvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Avast je nej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 :-D to mě fakt pobavilo, nejlepší je nestahovat každou ptákovinu co kde najdete, a když už na internet tak přes pořádnej prohlížeč, typu firefox a né explorer 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.