silver Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2011 Cus kterej znich je lepsi ? a prosim nepsite ze mate tenhle a tamten a ze si nestezujete...:D dik Citovat
kdyr Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2011 já nemam žádnej a nestežuju si :-D Citovat
Dunky Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2011 Tak tak, pokud nejste hlupáci a nelezete kam nemáte tak není problém si systém zatěžovat antivirem ;). Citovat
lacodekany Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2011 Kdyby si chtěl něco dobrého tak Kaspersky Security, an ebayi sezenes licencni kod velice levne a je to jeden z nejlepších antivirů. Nebo nelez tam kam nemáš :D hold xxx stránky stranou :D Citovat
silver Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2011 Hej lidi mam aast ten je strasnej...na antivirak jsem zviklej...tak jakej tenhole z tech dvou? Citovat
kdyr Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Odesláno Září 1, 2011 :-D to mě fakt pobavilo, nejlepší je nestahovat každou ptákovinu co kde najdete, a když už na internet tak přes pořádnej prohlížeč, typu firefox a né explorer 8) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.