Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

kdy koupit psp slim?

vortex1468621168

Otázka

zdravim, chci si koupit psp slim, ale nevim jestli mam cekat na snizeni ceny a riskovat "spatnej" fw.. kdy myslite ze se k nam dostanou slimy s fw kterej nejde downgradovat?

Kdyz koupim slim tak budu prodavat fat, co si myslite kdyz ho prodam pozdeji tak uz nebude prodejni cena tak vysoka? jestli ho pozdeji prodam za min tak si myslim ze fakt nema cenu cekat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tvuj duvod prechodu z FAT na SLIM ? kazdopadne si bud jist, ze pokud klesne cena SLIM tak FAT prodas za mene nez ted. jasna logika. navic si myslim, ze cena SLIMu jeste dlouho dolu nepujde ... max. o par stovek, jakmile bude dostatek kusu na sklade a tedy vetsi konkurence ruznych e-shopu. ceho se muzes jeste dockat je nejaka vanocni akce, balicek PSP-slim s nejaky bonusem ... hra nebo nejake prislusenstvi ...

kdybych mel FAT, tak bych se nejak moc po SLIMu nekoukal. az tak moc vyhod za tu zmenu podle mne nestoji ... btw pokud chces opravdu SLIM tak bych moc dlouho necekal dokud je zajem o FAT, ptz na nej koupis spoustu dalsi doplnku ... jakmile se objevi i pro SLIM verzi, podle mne o FAT nebude tak velky zajem .. navic se casem od FATu bude uplne opoustet ... uz se neprodava a tak vyrobci prislusenstvi zacnou vyrabet neco, na cem vydelaji ... FAT veci urcite maji plne sklady a kdo vi jestli je jeste prodaji ...

muj nazot

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud mas fat, nemas duvod kupovat si slim.. pokud ho mermomoci chces, kup si ho hned, cena uz asi moc neklesne.. navic DG asi pujde stale - az se vyda unbricker... pochybuji ze SONY udela nejakou HW pojistku... kazdopadne jestli usetrit 100Kc nebo ne..

Odkaz ke komentáři

• 0

máš to jako se všíím...prostě jak se vyrobí nějaký model lepší než ten starší tak se pomalu od starého začne opouštět....souhlasiim s tím, že příslušenství na PSP fat je asi všude po skladech....ale tim nechci říct že to pro SLIM nebude....je to jen otázka času....sám jsem si koupil SLIMA a spokojenost...btW: co se týče slev PSP Slim do Vánoc tak od toho moc nečekej...slevu téměř ani nepoznáš....pokud ovšem ti k tomu nepřibalej např. pár origo her....moje rada....pokud slima chceš tak si ho kup ted....dokud Fatko prodáš za dobrý peníze

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu