8aj3e Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sB1ONo3X4Fg .. Zdarec chalani.. Sledujte to a poraďte mi prosím jak docílit toho abych si tohle mohl zahrát na psp.. A zda-li na psp můžu hrát i jiné počítačové hry? A jak moc náročnéé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Staci mit PSPDisp a Mafii 2 na PC ;) Pres pspdisp muzes ovladat cele PC a videt vse, co je na obrazovce PC. Takze ciste teoreticky na PSP muzes hrat jakoukoliv hru z PC ;) (porad ji hrajes na PC, na PSP mas pouze obraz a ovladas ji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8aj3e Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Aháá.. To je škody, mě popadla taková eufórie při pomyšlení na to že bych si to mohl zahrát na psp :D.. Ale i tak to je zajímavé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 No jo na to jsem kdy si taky naletěl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
8aj3e
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.