smileq Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Dobrý den chci se zeptat zda nekdo ma zkusenosti s flasherem z Chomutova u Rusky ulice a jak snim byl spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony1468626713 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Taky by se mi hodila tahle informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Ja jsem z Jirkova a do Rusky nechodim, ale nechal jsem si konzoli flashnout od Linuxika. Prijel a hned flashnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafiozo1986 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 pro spacir26: sem z mostu a potreboval bych taky flash je mozny kontakt na flashera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 pro spacir26: sem z mostu a potreboval bych taky flash je mozny kontakt na flashera. Obrať se na Linuxíka . Je z Mostu a dělá flash na počkání . Jsem s ním maximálně spokojený - doporučuji : http://console-forum.net/tema/113418-servis-rrod-exx-chyby-dvd-zkraty-opravy-cest-akce-na-opravy-mechanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.