spoon1468626792 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli muže hrát více hráčů z jedné originálky online, např: kámoš mi pujčí hru, já si jí hodím na HDD. Můžu hrát online?? Doufám že mi rozumíte, nevím jak to napsat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Pokud hra nemá ONLINE pass tak ano . (FIFA,NHLA - EA spíše jen a pouze vybrané tituly ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zde je seznam her, které vyžadují ONLINE PASS, o kterém mluví xstanax http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=311637 Jen doplním, že musíš mít samozřejmě kámošovo DVD v mechanice, abys hru vůbec spustil, to je ale myslím jasné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Jen doplním, že musíš mít samozřejmě kámošovo DVD v mechanice, abys hru vůbec spustil, to je ale myslím jasné... Nebol by som si tym isty, ze mu je to jasne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Jedna možnost, jak hrát na více konzolích hru z jednoho DVD zároveň tu je. Pokud je hra nainstalovaná na disku, tak konzola pouze ověřuje, jestli je DVD v mechanice, ale v průběhu hry už DVD nepotřebuje a nekontroluje, jestli DVD v mechanice opravdu je. Nekontroluje to z jednoho důvodu, a to, že když při hraní otevřeme mechaniku, hra se okamžitě ukončí. Tohle jde obejít pouze jedním řešením, které by ovšem asi málokdo praktikoval. Jestliže budeme mít konzolu a i mechaniku rozebranou, můžeme DVD z mechaniky vyndat, i když mechaniku nevysuneme tlačítkem. Xbox tak vůbec nepozná, že DVD z mechaniky zmizelo. Pokud se pletu opravte mě někdo, soudím jen podle toho, že po spuštění hry se mechanika už neroztočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spoon1468626792
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli muže hrát více hráčů z jedné originálky online, např: kámoš mi pujčí hru, já si jí hodím na HDD. Můžu hrát online?? Doufám že mi rozumíte, nevím jak to napsat :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.