nikeplayer Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Zdarec,chci se dostat na net pres psp ale nejde mi to,deal sem vse podle navodu a na tom netu sem mel 70% a security none,newim co s tim nmam treba prehodit firmware na vyssi????mam 3.30 OE-A dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g00dFeLLa´z Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Musí ti to jít,ale myslím,že to je tím,že jsi v jednu chvíli dál od signálu... Když budeš na 90%,tak stůj na jednom místě a uvidíš,že se připojíš,ono to totiž dost blbne,ale jde to,já sám jsem tam byl minimálně 10x ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 ale prd.. goodfelas... to nemusi byt pravda.. Nike hlavni je to ze vetsinou tyhle free site byvaji od velkych firem! A router ti nemusi pridelit IP adresu,DNS adresu...Muze to projet filtrem mac adres a nepujde to atd.. proste smula! PS dost routeru kteri maji doma lide je nezasiftovana a jeste s nazvem default a pripojis se ;) takze nej je hledat nejako usousedovic wifinu ale je to NELGEAL k nicemu te NENABADAM a neber tohle jako navod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 presne jak rika Ski .. pripojujes se na svuj router? asi ne co.. tak pak to *asi* budou mit zabezpeceny.. to neznamena, ze kdyz nemaj zabezpeceni pres WEP/WPA(2), tak nemaji "zebezpeceni" pres MAC filter, IP filter, nebo jen nemaji DHCP a ty neznas ip.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nikeplayer Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 dik moc......aspon to skusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 presne jak rika Ski .. pripojujes se na svuj router? asi ne co.. tak pak to *asi* budou mit zabezpeceny.. to neznamena, ze kdyz nemaj zabezpeceni pres WEP/WPA(2), tak nemaji "zebezpeceni" pres MAC filter, IP filter, nebo jen nemaji DHCP a ty neznas ip.. A pres psp s tim (skoro) nic nezmuzes ;).. :D Spis nic.. tohle nejde obejit.. pokud to neni totalne otevrene.. tak se nechytas.. Dost me tu dostavaji internetovi diskuteri :P Kteri rozebiraji signal.. :).. :D Tim to nebude 99.9% :P :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FLin Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 A pres psp s tim (skoro) nic nezmuzes ;).. :DSpis nic.. tohle nejde obejit.. pokud to neni totalne otevrene.. tak se nechytas.. Dost me tu dostavaji internetovi diskuteri :P Kteri rozebiraji signal.. :).. :D Tim to nebude 99.9% :P :) Jj přesně jak řikáš...já sem se sice přes psp připojil ale co to dalo práce s hledáním a ověřováním IP....:blink: věřím, že do budoucna to bude s připojenim lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Jj přesně jak řikáš...já sem se sice přes psp připojil ale co to dalo práce s hledáním a ověřováním IP....:blink: věřím, že do budoucna to bude s připojenim lepší s pripojenim na souseda? :D :lol: Na vlastnim compu s routerem je to piece of cake ;) :)8) A s tou podporou vseobecnou ze strany fw? Pochybuji :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nikeplayer Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Jeste se chci zeptat,jaka je tam procentualni minimum???me to treba skoci na 30%,a to se mi taky nechyta....musi to bejt vic jak 75% jak sem se docet na jinejch strankach....co je na tom pravdy???kolik je minimum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 NIke.. nejlepe vice nez 50 ;) Dokad to hazi takovou tu hlasku s chybe v pripojenim a ze is mas neco prekontrolovat (sry neznam presne :P :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 LooL na PSP je net debilni...jako kdyby si se pripojil vsude na vsechny wifiny tak jo,ale problem no...:D musis mit vlastni wifi nebo od nejakeho kamose nebo souseda...:D ktery ti to povoli...ve skole mel kamos notase a mel wifinku tak to bylo jediny kdy jsem se pripojil na net..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seth1468621320 Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Ja jsem na netu na pspcku skoro porad a moc problem to neni, vetsinou mas silny public pripojeni v hernach (funguje nekomu wifi v PGcku v Brne?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nikeplayer
Zdarec,chci se dostat na net pres psp ale nejde mi to,deal sem vse podle navodu a na tom netu sem mel 70% a security none,newim co s tim nmam treba prehodit firmware na vyssi????mam 3.30 OE-A
dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts