nikeplayer Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 Zdarec,chci se dostat na net pres psp ale nejde mi to,deal sem vse podle navodu a na tom netu sem mel 70% a security none,newim co s tim nmam treba prehodit firmware na vyssi????mam 3.30 OE-A dik moc
0 g00dFeLLa´z Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 Musí ti to jít,ale myslím,že to je tím,že jsi v jednu chvíli dál od signálu... Když budeš na 90%,tak stůj na jednom místě a uvidíš,že se připojíš,ono to totiž dost blbne,ale jde to,já sám jsem tam byl minimálně 10x ...
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 ale prd.. goodfelas... to nemusi byt pravda.. Nike hlavni je to ze vetsinou tyhle free site byvaji od velkych firem! A router ti nemusi pridelit IP adresu,DNS adresu...Muze to projet filtrem mac adres a nepujde to atd.. proste smula! PS dost routeru kteri maji doma lide je nezasiftovana a jeste s nazvem default a pripojis se ;) takze nej je hledat nejako usousedovic wifinu ale je to NELGEAL k nicemu te NENABADAM a neber tohle jako navod...
0 Anonymous_ Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 presne jak rika Ski .. pripojujes se na svuj router? asi ne co.. tak pak to *asi* budou mit zabezpeceny.. to neznamena, ze kdyz nemaj zabezpeceni pres WEP/WPA(2), tak nemaji "zebezpeceni" pres MAC filter, IP filter, nebo jen nemaji DHCP a ty neznas ip..
0 nikeplayer Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 dik moc......aspon to skusim
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 presne jak rika Ski .. pripojujes se na svuj router? asi ne co.. tak pak to *asi* budou mit zabezpeceny.. to neznamena, ze kdyz nemaj zabezpeceni pres WEP/WPA(2), tak nemaji "zebezpeceni" pres MAC filter, IP filter, nebo jen nemaji DHCP a ty neznas ip.. A pres psp s tim (skoro) nic nezmuzes ;).. :D Spis nic.. tohle nejde obejit.. pokud to neni totalne otevrene.. tak se nechytas.. Dost me tu dostavaji internetovi diskuteri :P Kteri rozebiraji signal.. :).. :D Tim to nebude 99.9% :P :)
0 FLin Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 A pres psp s tim (skoro) nic nezmuzes ;).. :DSpis nic.. tohle nejde obejit.. pokud to neni totalne otevrene.. tak se nechytas.. Dost me tu dostavaji internetovi diskuteri :P Kteri rozebiraji signal.. :).. :D Tim to nebude 99.9% :P :) Jj přesně jak řikáš...já sem se sice přes psp připojil ale co to dalo práce s hledáním a ověřováním IP....:blink: věřím, že do budoucna to bude s připojenim lepší
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 Jj přesně jak řikáš...já sem se sice přes psp připojil ale co to dalo práce s hledáním a ověřováním IP....:blink: věřím, že do budoucna to bude s připojenim lepší s pripojenim na souseda? :D :lol: Na vlastnim compu s routerem je to piece of cake ;) :)8) A s tou podporou vseobecnou ze strany fw? Pochybuji :(
0 nikeplayer Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 Jeste se chci zeptat,jaka je tam procentualni minimum???me to treba skoci na 30%,a to se mi taky nechyta....musi to bejt vic jak 75% jak sem se docet na jinejch strankach....co je na tom pravdy???kolik je minimum?
0 Ski Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 NIke.. nejlepe vice nez 50 ;) Dokad to hazi takovou tu hlasku s chybe v pripojenim a ze is mas neco prekontrolovat (sry neznam presne :P :) )
0 Lamster Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 LooL na PSP je net debilni...jako kdyby si se pripojil vsude na vsechny wifiny tak jo,ale problem no...:D musis mit vlastni wifi nebo od nejakeho kamose nebo souseda...:D ktery ti to povoli...ve skole mel kamos notase a mel wifinku tak to bylo jediny kdy jsem se pripojil na net..:D
0 Seth1468621320 Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 Ja jsem na netu na pspcku skoro porad a moc problem to neni, vetsinou mas silny public pripojeni v hernach (funguje nekomu wifi v PGcku v Brne?)
Otázka
nikeplayer
Zdarec,chci se dostat na net pres psp ale nejde mi to,deal sem vse podle navodu a na tom netu sem mel 70% a security none,newim co s tim nmam treba prehodit firmware na vyssi????mam 3.30 OE-A
dik moc
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts