StefiCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Mate radi serii Shin Megami Tensei? Na 3DS se chystaji nejspis 3 hry ( jedna potvrzena, 2 neprimo - spekulace ) z tehle popularni jRPG/adventurni serie. Prvni z trojice by mela byt predelavka DS hry Shin Megami Tensei Devil Survivor: Overclocked Neco mezi RPG a strategickou hrou odehravajici se v Tokiu. Oproti puvodni DS verzi ma obsahovat dabing a par dalsich bonusu + samozrejme je hra kompletne ve 3D. Dale se pocita i s Devil Survivor 2 ktery zanedlouho vyjde na DS a mozny je i dil Persony at uz novy nebo Remake/Port starsiho dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Já nikdy neměl hrát a asi bohužel ani nebudu mít rád japonské hry. Už jenom jejich styl se mi nelíbí. Bohužel, ani tahle mě nezaujala takže pro mě opět nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Skoda docela o dost prichazis, hlavne u konzoloveho hrani :) Bohuzel ale Persona 4 byla ohlasena na PS Vita :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 asi prvni duvod proc si eventuelne koupit 3DS. nicmene port P4 na PSV je daleko zajimavejsi. docela bych si tu hru znova zahral, ale po 10 letech mi uz odchazi laser na PS2. P5 bych kazdopadne taky nepohrdnul 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.