ripecek Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Kod by se nahodou chtel podelit kde kupovat nejlevnejsi XBOX 360 hry tak at napise oskaz sem je mi jedno osdkat to je ale ze zahranici to musi to postovne platit ten obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tohax Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Kod by se nahodou chtel podelit kde kupovat nejlevnejsi XBOX 360 hry tak at napise oskaz sem je mi jedno osdkat to je ale ze zahranici to musi to postovne platit ten obchod Tak pokud hledáš důvěryhodný eshop s levnými hrami, kde je poštovné zadarmo do celého světa, tak to se nahledáš, jestli vůbec něco najdeš. Já třeba můžu doporučit ebay, kde je to třeba z druhé ruky, ale pokud je to PAL, tak by s tim neměl být problém a ceny nejsou taky nijak závratné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 www.thehut.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tohax Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 www.thehut.com Jsou tam PAL hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Jsou tam PAL hry? Ano, vše je PAL, je to dovoz z UK, mohu také doporučit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 a kolik stoji postovny a sry ale co to je PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 a kolik stoji postovny a sry ale co to je PAL Aby hra šla na konzoli spustit, musí být hra ve správném regionu, tj. Evropa PAL a USA + Japonsko NTSC. Ty máš předpokládám konzoli koupenou v Čechách, takže PAL... Poštovné je minimum, většinou připočti tak 1 - 2 GBP (Britská Libra) k ceně, platí se online platební kartou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 na thehut mas u vetsiny her postovne zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 na thehut mas u vetsiny her postovne zdarma Ano, uváději "free shipping," ale to platí jen v rámci GB. Mám ověřeno, že na výpise z účtu je vždy uvedeno cca o 1 - 2 GBP více, než byla cena hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.