Beny123 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Dobrý den , mám PS3 320 G..dnes jsem je zapnul a oběvila se mi chyba : The hard disc file system is corrupted and will berestored.kliknu jsem na Ok dokončilo se to a furt to to oběvuje znova.samozdřejmě než jsem sem napsal , tak jsem googloval a snažil najít důvod , tak jsem našel řešení že mám držet tlačítko On/Off než naskočí nákej ten režim , nevím jak se to už jmenuje , anglicky neumím.bylo tam 6 možností. rada zněla kliknout na 5 , udál jsem a povedlo a Ps3 naskočilo , říkal jsem si tak parádu vše ok :),ale přeci jeneom jsem si chtěl nastavit datum a čas , kliknul a jsem a ps zamrzli , tak jsem musel vypnout a zase znova,opakoval jsem zmíněný postup a už to dal nejde a zamrzává to jakmile na to kliknu , dokáže mi někdo s tímto problémem pomoct , záruční list už nemám a investovat dál do tooh nehodlám , to než abych investoval , tak je zavřu do skříně a nechám na ně radši prášit , mnohokrát děkuji za jakoukoliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Měl jsi dát 3. Restore File System 4. případně Rebuild Database. The File System is, you guessed it, the HDD's file system. File system's do go bad, anyone who has ever used a computer knows this. The PS3 does have an automatic fsck (For Windows users, think Scandisk), that does run, but even fsck can't fix everything. Now, its a lot cheaper to have a user, in home, fix the problem then having the PS3 shipped in. The same goes for the database, its stored on the HDD. I've run into this problem quite a few times downgrading to 1.00, adding content to the db and then directly upgrading to 2.4, the database becomes corrupt, and it can't be repaired. Read more: http://www.ps3news.com/PS3Dev/playstation-3-recovery-menu-added-in-firmware-2-50-why/#ixzz1WcXeO9kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny1234 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 I když jsem skusil co jste mi poradil , dál nefunguje ani jedno , momentálně mě to ukazuje Aj text , kdo mám zmáčknou seleckt a Start , ale stejně se to vždy vrátí do toho stejnýho okna ...když zmáčknu 5 možnost , vždy se to sekne ...co jsem pochopil s Aj textu , píše to tam o reinstal Softwaru .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Já bych vytáhl hdd dal do PC zformátoval a zkontroloval přes sw chybný sektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny1234 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Děkuji za příspěvek určitě to náko skusím , jen bych měl dotaz k tomu.ty chybné sektory přes jakej software ? jsem v tomto uplný začátečník ...když ho naformatoji , to se mi určitě smaže všechno , jak do PS3 potom naistaluji , to hlavní atd. ..neznám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Proč píšeš o PS3 do PSP sekce?:!::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.