Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Závažný problém s PS3


Beny123

Recommended Posts

Dobrý den , mám PS3 320 G..dnes jsem je zapnul a oběvila se mi chyba : The hard disc file system is corrupted and will berestored.kliknu jsem na Ok dokončilo se to a furt to to oběvuje znova.samozdřejmě než jsem sem napsal , tak jsem googloval a snažil najít důvod , tak jsem našel řešení že mám držet tlačítko On/Off než naskočí nákej ten režim , nevím jak se to už jmenuje , anglicky neumím.bylo tam 6 možností. rada zněla kliknout na 5 , udál jsem a povedlo a Ps3 naskočilo , říkal jsem si tak parádu vše ok :),ale přeci jeneom jsem si chtěl nastavit datum a čas , kliknul a jsem a ps zamrzli , tak jsem musel vypnout a zase znova,opakoval jsem zmíněný postup a už to dal nejde a zamrzává to jakmile na to kliknu , dokáže mi někdo s tímto problémem pomoct , záruční list už nemám a investovat dál do tooh nehodlám , to než abych investoval , tak je zavřu do skříně a nechám na ně radši prášit , mnohokrát děkuji za jakoukoliv pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsi dát 3. Restore File System 4. případně Rebuild Database.

The File System is, you guessed it, the HDD's file system. File system's do go bad, anyone who has ever used a computer knows this. The PS3 does have an automatic fsck (For Windows users, think Scandisk), that does run, but even fsck can't fix everything. Now, its a lot cheaper to have a user, in home, fix the problem then having the PS3 shipped in.

The same goes for the database, its stored on the HDD. I've run into this problem quite a few times downgrading to 1.00, adding content to the db and then directly upgrading to 2.4, the database becomes corrupt, and it can't be repaired.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I když jsem skusil co jste mi poradil , dál nefunguje ani jedno , momentálně mě to ukazuje Aj text , kdo mám zmáčknou seleckt a Start , ale stejně se to vždy vrátí do toho stejnýho okna ...když zmáčknu 5 možnost , vždy se to sekne ...co jsem pochopil s Aj textu , píše to tam o reinstal Softwaru ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu