Lovefist_88 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 zdravím, chci si koupit nějakou slušnou mlátičku v arénách. rozhoduji se mezi UFC 2010 a EA MMA. poradíte mi, která z těch dvou je lepší? kde je třeba víc chvatů, možností, ovladatelnost atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 UFC sem ješte nehral ale EA MMA je hodne dobra kort proti človeku fakt dobře se to tma rube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 UFC sem ješte nehral ale EA MMA je hodne dobra kort proti človeku fakt dobře se to tma rube mě taky víc láká to MMA, akorát že na youtube jsou celkem ♥♥♥♥ videa, jakoby to nikdo neuměl pořádně hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, chci si koupit nějakou slušnou mlátičku v arénách. rozhoduji se mezi UFC 2010 a EA MMA. poradíte mi, která z těch dvou je lepší? kde je třeba víc chvatů, možností, ovladatelnost atd?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.