Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Akú hudbu počúvate?

350Z

Recommended Posts

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak sa pochválte aký je váš oblúbený žáner hudby ktorý počúvate, prípadne napíšte aj vašu oblúbenú skupinu, speváka/speváčku :) .
rock/metal zalezi podle skupiny

slipknot,lacuna coil,staind,ozzy,static-x,crazy town,evanesence,drowning pool,him,POD,shinedown,redhot chili peppers,system of a downatd.atd. muzu i rasmus..zalezi jak se zalibi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja počúvam metal, rock, hip-hop

ako naj skupina u mňa boduje Children Of Bodom, a ďalej Annihilator, S.O.A.D,Slipknot, Arch Enemy, Slayer, In Flames, Sepultura,Disturbed, Machine Head,Static-X,Dimmu Borgir, Helloween,Drowning Pool, Stratovarius,Enslaved, Fear Factory, Avenged Sevenfold, BFMV, Korn, Slipknot, Warmachine, Hypocrisy, Fuel atď, atď.......z hip-hopu sa mi nechce už vypisovať :lol:

Odkaz ke komentáři

Těžko zaškatulkovat... Od české hudby ze 70. let až současnot, přes zahraniční interprety ze stejného časového rozpětí, až po ruskou hymnu. Mám-li někoho vypíchnout, budou to určitě Queen a George Michael. Nebráním se žádnému žánru, dokáže mě oslovit jak vážná, tak elektronická hudba...

Odkaz ke komentáři

Ja muzu taky vsechno....zivot bez radia si snad neumim ani predstavit, ale pokud mam neco vypichnout ze seznamu, tak rozhodne:

Bon Jovi :mrgreen:

Bryan Adams

The Corrs

Aerosmith

Texas

Roxette :-)

Kabat

U2

Divokej Bill

a spoustu,spoustu,spoustu dalsiho. Ted jsem momentalne ujel na Hooverphonic, Prohrala v kartach, Green day... a na Cimrmmanech...ale to uz fakt dlouho :D . (tady vsude sedel - jak sedis ty, ty, ty a ty...tady vsude sedel :wink: )

Odkaz ke komentáři

tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd..

Prostě Death Metal

Odkaz ke komentáři

tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd..

Prostě Death Metal

6stop pod zemi to je slusnej narez do svyho playlistu jsem zaradil jen TNT ostatni uz bylo takovy divny :D , ale co cekat od death metalu :D
Odkaz ke komentáři

Prostě Death Metal

a poznas kapelku Amorbital ? Kamosi...slovenska DM legenda. A najlepsia DM kapela pre mna navzdy ostane Krabathor

Odkaz ke komentáři

Prostě Death Metal

a poznas kapelku Amorbital ? Kamosi...slovenska DM legenda. A najlepsia DM kapela pre mna navzdy ostane Krabathor

Amorbital mi nic moc neříká ale Krabathor je výbornej

Odkaz ke komentáři

Underworld, Orbital, U2, Dead can dance, Smashing pumpkins, BT, The Gathering, Iron maiden, Senser, Phil Collins, Peter Gabriel, Tata bojs a tuny dalších. Nedá se to vyjmenovat všechno. Hlavně elektronickou hudbu, ale i jazz, přes art rock, tvrdší kytary, až po různé směsky žánrů.

Zkrátka většinou věci, co se v televizi a rádiu moc nechytají (s davem cválat neumím :) ).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu