350Z Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Tak sa pochválte aký je váš oblúbený žáner hudby ktorý počúvate, prípadne napíšte aj vašu oblúbenú skupinu, speváka/speváčku :) . -- rixcz: Nechci tu videt zadne urazky za to co kdo posloucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Tak sa pochválte aký je váš oblúbený žáner hudby ktorý počúvate, prípadne napíšte aj vašu oblúbenú skupinu, speváka/speváčku :) .rock/metal zalezi podle skupinyslipknot,lacuna coil,staind,ozzy,static-x,crazy town,evanesence,drowning pool,him,POD,shinedown,redhot chili peppers,system of a downatd.atd. muzu i rasmus..zalezi jak se zalibi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Srpen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Ja počúvam metal, rock, hip-hop ako naj skupina u mňa boduje Children Of Bodom, a ďalej Annihilator, S.O.A.D,Slipknot, Arch Enemy, Slayer, In Flames, Sepultura,Disturbed, Machine Head,Static-X,Dimmu Borgir, Helloween,Drowning Pool, Stratovarius,Enslaved, Fear Factory, Avenged Sevenfold, BFMV, Korn, Slipknot, Warmachine, Hypocrisy, Fuel atď, atď.......z hip-hopu sa mi nechce už vypisovať :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 14, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 nejvic dance, trance pak taky rock a hip hop ale jinak od kazdeho se da neco poslouchat :) DJ Tiesto rulez 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Posloucham: Arctic Monkeys, Coldplay, U2, Placebo ,Muse, The Killers, The Strokes, Franz Ferdinand, Depeche Mode, RHCP Z ceskych: Kryštof, Sunshine, Tatabojs Tak to neni vsechno ale spis to the best. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 muzu Rock/metal sem tam i Rapp Godsmack, Red Hot Chilli Pepers, Xzibit, Bloc Party a mnohe dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Posloucham skoro vsechno co se mi libi :D nemam vyhrazeny zanr, ale libi se mi System of Down, rap a hip hop a tak neco :) proste to co se posloucha :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 jj ja taky systemy, fort minor, linkin park, simple plan apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Srpen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Fort Minor je super :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Těžko zaškatulkovat... Od české hudby ze 70. let až současnot, přes zahraniční interprety ze stejného časového rozpětí, až po ruskou hymnu. Mám-li někoho vypíchnout, budou to určitě Queen a George Michael. Nebráním se žádnému žánru, dokáže mě oslovit jak vážná, tak elektronická hudba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Ja muzu taky vsechno....zivot bez radia si snad neumim ani predstavit, ale pokud mam neco vypichnout ze seznamu, tak rozhodne: Bon Jovi :mrgreen: Bryan Adams The Corrs Aerosmith Texas Roxette :-) Kabat U2 Divokej Bill a spoustu,spoustu,spoustu dalsiho. Ted jsem momentalne ujel na Hooverphonic, Prohrala v kartach, Green day... a na Cimrmmanech...ale to uz fakt dlouho :D . (tady vsude sedel - jak sedis ty, ty, ty a ty...tady vsude sedel :wink: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Heia Norsk Svarte Metal !!! :evil: Pocuvam takmer vyhradne black metal...kapely - Darkthrone, Burzum, stare albumy Mayhem, Nokturnal Mortum, Nargaroth, Marduk, atd... sem tam aj nejaky ten death - Nile, Vomitory, Brodequin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 co poslouchám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 metal a jen metal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Všechno.Od Hi hopu po jazz. Wu-Tang clan,Ice-T,Ice-Cube,Sting,U2,Coldplay,SaraK,Enya atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd.. Prostě Death Metal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd.. Prostě Death Metal 6stop pod zemi to je slusnej narez do svyho playlistu jsem zaradil jen TNT ostatni uz bylo takovy divny :D , ale co cekat od death metalu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 HIP HOP-2pac,krs1,snoop dogg,kanye west,Ludacris...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Dutch, to bude asi tym, ze TNT nieje ich skladba :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd.. Prostě Death Metal a poznas kapelku Amorbital ? Kamosi...slovenska DM legenda. A najlepsia DM kapela pre mna navzdy ostane Krabathor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Všechno.Od Hi hopu po jazz.Wu-Tang clan,Ice-T,Ice-Cube,Sting,U2,Coldplay,SaraK,Enya atd. to je můj člověk,WU-TANG RULEZ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 tak já poslouchám například Cannibal Corpse, Six Feet Under, Torture Killer, Daath, All Shall Perish, Skinless, Agiel, Kataklysm, Macabre, Massacre, Necrophagist, Aggresor, Napalm Death, Rotten Sound, Suffocation, The Black Dahlia Murder atd.. Prostě Death Metal a poznas kapelku Amorbital ? Kamosi...slovenska DM legenda. A najlepsia DM kapela pre mna navzdy ostane Krabathor Amorbital mi nic moc neříká ale Krabathor je výbornej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Já jsem v jádru taky (death) metalista, ale dneska už jsem tak zkaženej, že si poslechnu jakoukoli dobrou muziku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 no já hlavně hip-hop, nejvíc wu-tang, ať skupinovky nebo sólovky (ODB), českej rap(indy a wich, penneři..) a potom tak různě, Michael Jackson, Queen, Asian Dub Foundation, RHCP, The Hives....ale prostě hipec jedu nejvíc :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Underworld, Orbital, U2, Dead can dance, Smashing pumpkins, BT, The Gathering, Iron maiden, Senser, Phil Collins, Peter Gabriel, Tata bojs a tuny dalších. Nedá se to vyjmenovat všechno. Hlavně elektronickou hudbu, ale i jazz, přes art rock, tvrdší kytary, až po různé směsky žánrů. Zkrátka většinou věci, co se v televizi a rádiu moc nechytají (s davem cválat neumím :) ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.