UnholyU Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 A co takový Cataract,Hatebreeed atd Citovat
Jajar Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Já jsem odrostlej na elektronice. Dřív jsem neuznával skoro nic, v čem bylo něco "živého" (kromě Tří sester a Daniela landy), Ale dneska si poslechnu skoro cokoli kromě právě (death) metalu a vážné hudby :P. Třeba DM (Depeche Mode, ne death metal :D), Tata Bojs... Ale nejjvíc pořád elektroniku - Vitalic, Ladytron, WestBam, Felix Da Housecat a nějaký ten Live setík :) Citovat
LukDM Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 no já hlavně hip-hop, nejvíc wu-tang, ať skupinovky nebo sólovky (ODB), českej rap(indy a wich, penneři..) a potom tak různě, Michael Jackson, Queen, Asian Dub Foundation, RHCP, The Hives....ale prostě hipec jedu nejvíc :mrgreen:taky můj člověk :lol: ODB je skvělej Citovat
MorroR Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 A co takový Cataract,Hatebreeed atd no něco by možná i šlo:) Citovat
Satharoth Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2006 MorroR, jak pre Teba :) http://www.easy-sharing.com/366994/AMORBITAL.zip.html popripade iny zaujemcovia o kvalitny death metalek Citovat
350Z Odesláno Srpen 17, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2006 MorroR, jak pre Teba :)http://www.easy-sharing.com/366994/AMORBITAL.zip.html popripade iny zaujemcovia o kvalitny death metalek Jo to je kvalitka, thanx :wink: Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2006 fuj death metal :D punkrock rules :) Citovat
MorroR Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2006 MorroR, jak pre Teba :)http://www.easy-sharing.com/366994/AMORBITAL.zip.html popripade iny zaujemcovia o kvalitny death metalek je to dobrý..tvrdnou mi při tom bradavky:)) Citovat
smarter Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2006 To co posloucham ja tady jiste nikdo nezna... Pasmo Gaza (preklad z rustiny, punkova kapela), Kino (legenda ruskeho roku), Kral a Sasek (rusky punkrok, THE VERY BEST), pak trochu Nautilus Pompilius (legenda ruskeho roku) a dalsi. Ze zahranicnich: Nirvana, U2, RHCP... no je toho vic Citovat
Satharoth Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2006 MorroR, jak pre Teba :)http://www.easy-sharing.com/366994/AMORBITAL.zip.html popripade iny zaujemcovia o kvalitny death metalek je to dobrý..tvrdnou mi při tom bradavky:)) :lol: tak je to spravne... Citovat
alesek__ Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2006 DnB, Jungle, Regea Jungle, a neaký to tekno 8) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2006 Ja posloucham metal/rock/punk... A skupiny hlavne P.O.D,H.i.m,Slipknot,Sepultura,Cradle of Filth,Offspring,Rasmus,Nirvana,Simple plan,KoRn,Kiss... A vyjimky Divokej Bill a H16 Citovat
Satharoth Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2006 Ten COF sa tam vynima...hnus Citovat
MorroR Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2006 Ten COF sa tam vynima...hnus hele kdy skáknem na to pivko? ani ne za 2 měsíce letim do anglie takže později už nebude možnost :x Citovat
Satharoth Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2006 No neviem ci to stihneme chlape...ale v septembri idem na svatbu do Brna :) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 Satharoth jj stav se zaparime na svatbe na Psp :lol: ........ Jo a COF maj jen par dobrych pisnicek to uznavam no.. :oops: Citovat
ThomasVT Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 ja prevazne hip hop... is best... Citovat
Guest Anonymous Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 Tak stim urcite nesouhlasim , ale zadnej flame vyvolavat nechci :) ........ Ale hodne lidi co znam maj radi hip- hop fakt netusim proc :twisted: Citovat
Satharoth Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 Satharoth jj stav se zaparime na svatbe na Psp :lol: ........ Jo a COF maj jen par dobrych pisnicek to uznavam no.. :oops: no, to by bolo...od COF mam rad len Total Fucking Darkness demo a Principle of Evil Made Flesh... Citovat
Adamos Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 Jasan.. od každýho něco..jediný co vážně nemusim jsou ty teplý ozone karma a takovyhle suchý z nosu.. jinak mam radsi rychlejsi hip hop..LIL KIM Missy Elliott a RnB z MTV ale takový ty štavnatejsí pecky.. a pak hlavně výběr z Prodigy..treba memphis bells a nebo the way it is... to mi puste a znicim svět:) (tanec:) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 Ja mam rad od Prodigy jeste Girls a potom samozrejme Spitfire 8) :D Citovat
DammLore Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 Od Prodigy mi sedí jen alba Experience, Music for the jilted generation a sem tam něco z Fat of the land, ale tam už to šlo hodně do kopru. Naštěstí jsem pro sebe objevil Underworld a Orbital a na těch jsem skutečně dospěl. :mrgreen: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.