silhavyD Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 chtel bych se zeptat jestli de formatovat baterie do psp tím mislím Battery pack 3,6V 3600mAh predem dekuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 jak to mislíš formatovat baterie??? nechápu tě.. tam máš pandoru nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ne mam normalni baterii ale kamos mi rikal at ji skusim formatovat kdyz nefunguje a dal mi nic nerekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 a jak nefunguje co dělá? jde ti s ní zapnout PSP? když tak skus psp zapnout přes kabel dat baterku do psp a zakrit ji ad nevypadne a pak odpojit kabel. pak se uvidí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 uz jsem skousel vše ale nejde s ní zapnout psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 a svíti ti alespon zelena kontrolka power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 nn nesviti a kdyz zapnu psp pres kabel a dam batery info tak mi to ukazuje ze neni baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Batterie je asi FAKE .... takovou baterii znam ...... nekdy FAKE nebyva, ale má výdrž zhruba jen 1000 mAh, zatím co tak je napsané 3600 mAh .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 tak to můžeš vyhodit a nebo skusit reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
silhavyD
chtel bych se zeptat jestli de formatovat baterie do psp
tím mislím Battery pack 3,6V 3600mAh
predem dekuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.