Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ABGx patch ssv2


Hauzimir

Otázka

[TABLE=width: 99%, align: left]

[TR]

[TD]Zdravim .. prosim o radu .. stahl sem si bed company 2 a patchuju ssv2 ... Jenze ss je jiny v abgx nez na strankach pro stazeni ss souboru .. ale zase DMI souhlasi ... stahl sem to tedy .. patchnul a vse je zelene a ssv2 trusted ... myslite ze to muzu v klidu palnout a nedostanu ban ?? Diky[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

mam iso soubor ... PROJEL ABGX pri prvnim testu ss 1 ... kouknu na cisla .. a ss je jiny nez na abgx strance ale dmi souhlasi , stahnu oba dva , napatchuju .. projedu znovu a ss je 2 trusted .. a vsechno je v poho zeleny .. Muzu vypalit bez strachu ??? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud jsi to opatchoval jiným SS souborem, tak to není dobře. I když se to teď tvaří jako správné SSv2 tak není, ABGX to neumí zkontrolovat a bude tam nějaký rozdíl. Pokud hraješ na Live, raději bych to ani nevypaloval. Rozbal znovu ISO a napiš sem CRC XEX, SS CRC a DMI CRC zkusime se společně podívat na stránky ABGX jestli tam opravdu není správné CRC pro tvůj XEX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hmm, opravdu tam není, tak to ti nezbývá nic jiného než použít to SS které je tam u stejného DMI jako máš ty, ale tom si nejsem vůbec jistý, jestli je to tak možné udělat. Kdyby tam bylo SS stejné jako máš ty, ale v jiném řádku, tedy by bylo jiné DMI, pak bys stáhl prostě SS které sedí s tím tvým, ale takto nevím co mám poradit.

V návodu, kterým se řídím já, je napsáno toto "Môže sa nám stať, že CRC SS/DMI neobsahuje na stiahnutie SSv2, ale iné CRC obsahuje.

To vôbec nevadí, môžeme použiť aj iné SS/DMI (kľúčom je stále správne XEX)."

To se dá ale vyložit buď tak jak jsem napsal, že SS by mělo sedět s tím tvým, ale v jiném řádku, nebo je to jedno a prostě to SS které tam je, lze použít, protože je stejný XEX.

Celý návod je zde http://www.flashxbox.sk/abgx360-patch-ssv2/#clanok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu